O ultimă triere de lot la ASU Poli


Meci-școală miercuri, pe „Știința”. Antonio Foale va organiza o ultimă triere a lotului, ASU Poli având în acest moment 35 de jucători, cu tot cu cei patru aleși în urma trialului de sâmbătă.

Staff-ul tehnic al lui ASU Poli a organizat sâmbătă, la Baza 2, cel de-al doilea trial al verii. 32 de doritori au răspuns anunțului alb-violeților, fiind opriți finalmente patru potențiali fotbaliști. Aceștia, împreună cu ceilalți jucători veniți în probe în ultimele săptămâni, vor forma o echipă ce va înfrunta primul 11 al lui Antonio Foale.

Tehnicianul polist e însă sceptic, în privința șanselor ca lotul să crească valoric în urma acestui trial. „Concluzia e clară, nu prea sunt jucători care să se ridice la nivelul pe care îl dorim. Am chemat patru din cei 32 care s-au prezentat sâmbătă. Miercuri vreau să îi verific la joc, contra unei echipe din liga în care jucăm, adică contra echipei noastre de bază. Va juca fiecare pe postul pe care îl cere, pe care crede că se descurcă. Atunci va fi cel mai concludent test. Vom vedeam după această acțiune dacă rămân sau nu, dar după ce-am văzut, n-aș prea crede. Sunt pur amatori, care se apucă abia acum de fotbal”, ne-a declarat Antonio Foale.

Examenul final pentru cei care doresc să îmbrace tricoul lui ASU Poli va avea loc miercuri, de la ora 17.30, pe arena „Știința”.

About Gabriel Toth

Leave a Reply