O nouă mutare pe axa Pandurii Târgu Jiu – ASU Politehnica! Daniel Mărgărit a devenit alb-violet

1917658_986650698075511_1939666345685579176_n

Daniel Mărgărit (în albastru) va evolua a ASU Politehnica până la finalul sezonului, sub formă de împrumut de la Pandurii Târgu Jiu

ASU Politehnica își continuă întăririle și după începerea noului sezon de Liga a II-a. Alb-violeții s-au înțeles cu Pandurii Târgu Jiu pentru împrumutul lui Daniel Mărgărit, un atacant care în sezonul trecut a evoluat și în prima ligă pentru formația gorjeană.Tânărul fotbalist a ajuns astăzi la Timișoara iar mâine va efectua primul antrenament sub comanda lui Sorin Brîndescu.

Daniel Mărgărit a împlini 20 de ani pe 30 august și a sosit la Timișoara pentru a întări compartimentul ofensiv al nou-promovatei în Liga a II-a, ASU Politehnica. Un obișnuit al loturilor naționale pe perioada junioratului, Mărgărit vine după un sezon reușit pe plan personal, în care a luat contactul cu prima ligă. Debutul său în Liga I s-a consemnat la 27 noiembrie 2015, într-un meci Pandurii – Concodria Chiajna 2-0, în care l-a înlocuit pe Dan Nistor, în minutul 85. Daniel Mărgărit a evoluat de-a lungul sezonului trecut pentru echipa a doua a Pandurilor, fostă adversară a timișorenilor în Liga a III-a. În ediția 2015/2016 a fost golgheterul celor de la Pandurii II, cu 8 reușite.

Sosirea lui Mărgărit confirmă relația bună de colaborare dintre ASU Politehnica și clubul Pandurii Târgu Jiu, de unde a mai sosit în această vară și mijlocașul Bogdan Dănăricu. La fel ca în cazul lui Dănăricu, și Mărgărit va evolua la Timișoara sub formă de împrumut până la finalul sezonului în curs.

În altă ordine de idei, ASU Politehnica va pleca joi în prima deplasare din Liga a II-a. Alb-violeții vor întâlni vineri, de la ora 17.30, e CSM Râmnicu Vâlcea, partida din Zăvoi urmând a fi televizată de Digi Sport.

About Gabriel Toth

Leave a Reply