Politehnica Timișoara continuă să se întărească pentru viitorul sezon al ligii secunde. Alb-violeții au ajuns astăzi la o înțelegere cu Raul Krausz, un mijlocaș central în vârstă de 22 de ani, care a impresionat în sezonul trecut, la Olimpia Satu Mare.

La formația de pe Someș, Krausz a colaborat cu noul antrenor principal al Politehnicii, Bogdan Andone, care l-a dorit neapărat în proiectul pe care dorește să îl construiască la Timișoara. În sezonul trecut, tânărul mijlocaș central a jucat 26 de partide în campionat pentru Olimpia (dintre care 24 ca titular) și a marcat 5 goluri. În această vară, s-a aflat în negocieri cu câteva cluburi din străinătate, unele chiar participante în cupele europene, dar în cele din urmă a fost convins să accepte provocarea venită de pe Bega.

Raul Krausz s-a născut la 3 iulie 1995 la Băiuț (jud. Maramureș). Joacă la nivelul ligii secunde încă de acum patru ani, echipele pentru care a evoluat fiind FC Maramureș Baia Mare, Dinamo II București, ACS Berceni, Gloria Buzău și Olimpia Satu Mare. De-a lungul anilor, a atras și atenția formațiilor de primă ligă, iar la 18 ani a fost testat de FC Vaslui, pe atunci prim-divizionară cu pretenții la primele locuri.

Raul Krausz, care a fost și internațional de juniori al României, e cotat pe site-ul de specialitate transfermarkt.de la 175.000 de euro, aceasta fiind cotația sa maximă pe portalul respectiv.

Noul mijlocaș central al Politehnicii se află deja la Săcele, acolo unde alb-violeții se pregătesc până la finalul săptămânii viitoare, și va intra în programul normal al echipei.

Leave a Reply