Nea Tavi vrea revanșa cu ASU Poli

ASU Poli va susține miercuri după-amiază un nou meci amical cu divizionara D, Avântul Bobda. Cele două formații s-au mai întâlnit și în urmă cu trei săptămâni, victoria revenind atunci alb-violeților, scor 3-1.

ASU Poli va disputa miercuri, de la ora 17.30,  un amical pe stadionul „Știința”, cu Avântul Bobda, formație ce tinde să devină un sparring parter tradițional pentru alb-violeți. Divizionara D e pregătită de Octavian Foale, tatăl tehnicianului polist, „seniorul” dorindu-și revanșa, după ce în urmă cu trei săptămâni, „juniorul” l-a învins cu 3-1. „Tatăl meu vrea neapărat să mă bată”, spunea, glumind, Antonio Foale, înaintea acestui nou amical.

Meciul de miercuri, cu Avântul Bobda, va fi o bună oportunitate de a-i testa pe cei patru fotbaliști reținuți la echipă în urma trialurilor organizate în această vară. Unul dintre ei, mijlocașul central Rafael Herlicska, a fost înscris pe foaia de joc în disputa de sâmbătă, de la Ictar-Budinț, însă a rămas pe banca de rezerve.

Următorul joc oficial al lui ASU Poli va avea loc duminică, de la ora 17, pe teren propriu, în compania uneia dintre principalele contracandidate la promovare, Progresul Racovița.

About Gabriel Toth

Leave a Reply