Marcel Ploaie, după partida cu Politehnica: „Va trebui din nou să ne recuperăm punctele în deplasare…”

Pandurii Târgu Jiu continuă să fie o echipă imprevizibilă pentru nivelul ligii secunde. În partida de pe teren propiu, de astăzi, cu Politehnica Timișoara, formația gorjeană a fost egalată în al doilea minut de prelungire, bifând astfel al șaselea joc fără victorie (din tot atâtea posibile) disputat pe terenul propriu provizoriu de la Motru. Antrenorul alb-albaștrilor, Marcel Ploaie, consideră că elevii săi au greșit grav în prelungiri, la lovitura liberă executată de Predescu.

„Nici nu am făcut un meci strălucit astăzi. Probabil că a intervenit și teama aceasta de victorii… Să conduci până în minutul 90, să nu fii atent la o lovitură liberă, la o fază fixă. E adevărat, și cei de la Timișoara și-au creat câteva ocazii bune, noi mai puține… Cum spuneam, probabil avem un animit trac la jocurile de acasă. Va trebui din nou să ne recuperăm în deplasare punctele pierdute la Motru. Sperăm să reușim acest lucru săptămâna viitoare, la Miroslava”, a spus Marcel Ploaie, la conferința de presă de după meci.

Tehnicianul gorjean a comentat și spusele omologului său, Bogdan Andone, care afirmase că în opinia sa, Politehnica a pierdut două puncte astăzi, la Motru.

„Cred și eu că sunt supărați că au pierdut cele două puncte de astăzi, pentru că le-am făcut două cadouri. În prima repriză, atacantul lor a rămas singur cu portarul după o greșeală comisă de Brînzan. La fel de bine, puteau pleca fără niciun punct de la Motru. Repet, nu am făcut nici noi un meci foarte bun, dar nici Timișoara nu a jucat strălucit. Ne-au dominat puțin fizic, iar în repriza a doua era normal să vină peste noi, pentru că am pasat mult în propriul teren”, a mai spus Ploaie.

La finalul partidei, experimentatul portar al Pandurilor, Răzvan Stanca, a avut o ieșire nervoasă la adresa câtorva dintre colegii săi.

„Consider că nu avem responsabilitate. La fiecare dintre ultimele meciuri, am luat gol din faze fixe. Răzvan Stanca s-a supărat, într-adevăr, pe colegii lui din apărare, dar e de înțeles… Să nu poți degaja din fața porții, iar adversarul să lovească nestingherit cu capul…”, a comentat Marcel Ploaie episodul din finalul întâlnirii.

About Gabriel Toth

Leave a Reply