Liga a IV-a: Una caldă, alta rece pentru reprezentantele Timișoarei


Rezultate diametral opuse înregistrate de cele două formații timișorene din Liga a IV-a. CFR Timișoara a cedat la limită, pe teren propriu, cu Mama Mia Becicherecu Mic, în vreme ce Auto își confirmă statutul de specialistă a deplasărilor, învingând in extremis la Jimbolia.

„Marcel Băban” Jimbolia – Auto Timișoara 0-1 (0-0)

Debut perfect pentru Emerich Vasko în postura de „principal” la Auto. „Mecanicii” au obținut sâmbătă cea de-a doua victorie a sezonului, la Jimbolia, confirmând astfel eficiența echipei din deplasare, 7 din cele 8 puncte acumulate până în prezent fiind smulse de pe teren străin.

Joc echilibrat pe arena ce poartă numele fostului golgheter al Chinezului, Arpad Thierjung. Auto a controlat ostilitățile în cea mai mare parte a jocului, Pitic, Leleczi și Al Helou ratând ocazii importante de a deschide scorul. Golul izbăvitor pentru „mecanici” a venit cu un minut înaintea expirării timpului regulamentar, atunci când Faimoc a înscris, fiind servit excelent de Al Helou.

Trupa din Freidorf a abordat meciul de la Jimbolia în următoarea alcătuire: Ionescu – Nagy, Vlădia, Matei, Taub – Leleczi, Al Helou, Ignea, Ursachi – Cădariu, Cosur. Au mai intrat Pitic, Buda, Faimoc și Ștefănuț.

CFR Timișoara – Mama Mia Becicherecu Mic 0-1 (0-1)

CFR Timișoara a suferit sâmbătă primul eșec pe propriul teren, în fața uneia dintre cele mai puternice echipe ale seriei. Mama Mia Becicherecu Mic, retrogradată vara trecută după cinci sezoane în „C”, s-a impus cu un 1-0 scurt la Gara Mare, consfințit în minutul 10, prin golul lui Alin Gîrz.  „Leoparzii” au forțat egalarea în partea secundă, însă n-au găsit drumul spre poarta lui Culda.

Înaintea jocului de sâmbătă, antrenorul Alin Ionescu s-a confruntat cu mari probleme, în special în zona defensivă. Frații Daniel și Sorin Oberșterescu au lipsit, astfel că tehnicianul alb-vișiniilor a improvizat cu Hrițcan și închizătorul Parfenie, în centrul liniei de apărare. Pe lista indisponibililor s-a mai aflat și Livădaru, cel care a suferit o entorsă la gleznă.

Alin Ionescu a abordat jocul cu Mama Mia cu următoarea formulă: Toma – Soare, Hrițcan, Parfenie, Zele – Baidoc, Neamțu, Crișan, Năstase – Lupancu, Ungur. Au mai intrat Iorgovan, Ițu, Cornu și Stiopu.

About Gabriel Toth

Comments

  1. cstm says

    Un campionat foarte echilibrat, cu multe echipe puternice in varful clasamanetului, si oricare din ele au sanse reale la primul loc.

    Cred ca Liga 4 Timis, este cel putin egal, daca nu peste ce e acum Liga 3 (si aici ma refer la toate serile)

Leave a Reply