Liga a IV-a: S-a stabilit programul noului sezon! Biled profită de abandonul Racoviței

7În această dimineață, la sediul AJF Timiș a fost programată o ședință, la care au fost convocați reprezentanții cluburilor de Liga a IV-a. S-a stabilit programul competițional pe sezonul 2015/2016, unul care va pleca la drum tot cu 18 competitoare, dar cu o noutate de ultimă oră. Voința Biled, care a pierdut „la mustață” promovarea din seria a II-a a „Județului”, în fața lui ACS Poli II, va accede în cele din urmă în eșalonul de top al județului. Asta după ce Progresul Racovița a înștiințat AJF-ul că nu va mai continua la acest nivel.

În ediția 2015/2016, Timișoara va fi reprezentată de trei echipe: Ripensia, CFR (care nu se va mai muta din oraș, urmând a continua tot la Gara Mare) și ACS Poli II, cea din urmă, proaspăt promovată. În plus, CS Ghiroda va evolua tot în Timișoara, pe terenul din Plopi, până la finalizarea lucrărilor de la baza proprie. Față de localitățile care au figurat pe harta Ligii a IV-a în sezonul trecut, au apărut și câteva destinații noi: Covaci (unde va evolua Voința Mașloc, grupare ce anul trecut își disputa meciurile pe „CFR”), Giarmata Vii, Biled (care, cum spuneam, profită de abandonul Racoviței) și Periam – o revenire după exact două decenii în acest eșalon (singura prezență în „D” a Periamului se consemna în sezonul 1994/1995).

Meciurile etapei se vor juca vineri, sâmbătă și duminică, opțiunea cluburilor pentru jocurile de pe teren propriu fiind următoarea:

Vineri după-amiază: Marcel Băban Jimbolia, Unirea Sânnicolau Mare, Timișul Șag, Pobeda Dudeștii Vechi, Ripensia Timișoara;
Sâmbătă dimineață: ACS Poli II Timișoara, CFR Timișoara, Progresul Gătaia, CS Ghiroda, AS Peciu Nou și Voința Mașloc;
Sâmbătă după-amiază: CS Dumbrăvița, Flacăra Făget, Avântul Periam, Cocoșul Orțișoara;
Duminică după-amiază: Voința Biled, Lorena Giarmata Vii, AS Murani.

Prima rundă a Ligii a IV-a Timiș, ediția 2015/2016, se va derula la finele săptămânii viitoare, după următorul program:

Marcel Băban Jimbolia – Progresul Gătaia
Lorena Giarmata Vii – Arsenal Flacăra Făget
ACS Poli II Timișoara – Pobeda Dudeștii Vechi
Unirea Sânnicolau Mare – CS Ghiroda
Timișul Șag – Ripensia Timișoara
Voința Biled – Voința Mașloc
CFR Timișoara – Avântul Periam
AS Murani – AS Peciu Nou
CS Dumbrăvița – Cocoșul Orțișoara

Turul, care va include o singură etapă intermediară (a 4-a), se va încheia la 21 noiembrie.

About Gabriel Toth

Leave a Reply