Liga a IV-a | Runda a treia începe mâine, la Jimbolia și Șag

DSCF0080Liga a IV-a Timiș a ajuns în pragul celei de-a treia etape a acestei ediții de campionat. O rundă ce se va întinde pe trei zile și va începe mâine după-amiază, cu două meciuri interesante, programate la Jimbolia și Șag.

Mâine, de la ora 18, la Jimbolia, „junii” lui Marcel Băban primesc vizita unei formații ce a început cu dreptul noul campionat. După ce anul trecut s-a salvat cu mari emoții, trupa lui Mihai Dorobanțu și „Jean” Bărbosu a acumulat 4 puncte în primele două runde, reușind să învingă, săptămâna trecută, una dintre formațiile cu pretenții ale campionatului, CS Dumbrăvița. În schimb, Jimbolia a început cu un succes în fața Progresului Gătaia, cu Iosif Rotariu în teren, însă a fost învinsă la scor de forfait în etapa precedentă, la Orțișoara.

Un duel interesant e programat mâine și la Șag. Timișul e ultima în clasament, asta și din cauza golaverajului (-8), amintire de la eșecul usturător din prima etapă, cu Ripensia. Trupa lui Adi Ianoșev s-a ținut însă bine runda trecută, la Covaci, în fața unei alte pretendente la locurile fruntașe, Voința Mașloc. Mâine, localitatea de pe malul Timișului va fi vizitată însă de o altă forță a campionatului, CS Ghiroda, formația lui Remus Steop reușind să spargă gheața săptămâna trecută, pe terenul din Plopi, în fața Biledului.

Etapa va continua sâmbătă șio duminică. Singurele meciuri programate în Timișoara au loc sâmbătă, de la ora 11: CFR – Voința Mașloc (la Gara Mare) și ACS Poli II – Progresul Gătaia (pe terenul 2 din complexul „Dan Păltinișanu”).

Iată programul complet al etapei a III-a:

Vineri, ora 18
Marcel Băban Jimbolia – AS Peciu Nou
Timișul Șag – CS Ghiroda

Sâmbătă, ora 11
ACS Poli II Timișoara – Progresul Gătaia
CFR Timișoara – Voința Mașloc

Sâmbătă, ora 18
CS Dumbrăvița – Avântul Periam
Arsenal Flacăra Făget – Pobeda Dudeștii Vechi

Duminică, ora 18
Lorena Giarmata Vii – Cocoșul Orțișoara
Voința Biled – Unirea Sânnicolau Mare
AS Murani – Ripensia Timișoara

About Gabriel Toth

Leave a Reply