Liga a III-a | Sebiș iernează în afara podiumului; Lugoj, victorie scurtă înaintea vacanței

sebis

Dezamăgire la Sebiș, după eșecul de astăzi, de la Rovinari (Foto: sportarad.ro)

Ultima etapă a turului din C4 a început astăzi, când s-au disputat deja trei partide. Din ceea ce s-a jucat în această după-amiază, pare să avem de a face cu o rundă a gazdelor. Pandurii II a răpus o pretendentă la promovare, Național Sebiș, care va rămâne în afara podiumului până la primăvară. La Lugoj, trupa lui Cosmin Petruescu încheie cu capul sus un retur cu multe sincope. Iar în Dolj, pe „Chimia”, CSO Filiași reușește o victorie muncită în fața Ineului și scapă, și din punct de vedere matematic, de amenințarea „lanternei roșii”, măcar până în retur.

CSM Lugoj – Cetate Deva 1-0

După o jumătate de retur sinuoasă, CSM Lugoj lasă o ultimă impresie bună înaintea vacanței de iarnă. Trupa lui Cosmin Petruescu a învins, la mare luptă, pe Cetate Deva, în această după-amiază, pe stadionul „Tineretului”. Diferența s-a făcut abia în minutul 83, atunci când timișenii au găsit drumul spre gol prin Flavius Vlădia.

Pandurii II Târgu Jiu – Național Sebiș 2-0

Național Sebiș va rămâne în afara podiumului în vacanța de iarnă. Trupa lui Călin Cojocaru a fost înfrântă astăzi, la Rovinari, de Pandurii II. Gazdele au deschis scorul în minutul 5, prin Mărgărit, gorjenii dublându-și până la pauză avansul grație reușitei lui Dănăricu. Sebișul a forțat, dar nu a găsit drumul spre gol, tânăra grupare olteană rezistând cu brio pe baricade. Mai mult, arădenii au încheiat jocul în inferioritate numerică, după de Călin a fost trimis la cabine în minutul 83. S-a încheiat 2-0 pentru Pandurii, iar Sebișul se îndepărtează de visul promovării. În cazul unei victorii a liderului ASU Politehnica, în jocul de mâine, cu Măgura Cisnădie, distanța față de primul loc va crește la opt puncte.

Pandurii II Târgu Jiu (antrenor Claudiu Mocioi): D. Popescu – Miroiu, Celea, Șandru, Trocan – Bîrlan, Erdei, Pîrcălabu, Dănăricu – Predescu, Mărgărit. Au mai intrat Șendroiu, Pârvulescu, Hemidi și David.

Național Sebiș (antrenor Călin Cojocaru): Merșca – Rosenblum, Stupu, Neacșu, Cherecheș – Avramescu, Mihuța – Călin, Unguru, Rus – Velici. Au mai intrat Susan și Lazea.

CSO Filiași – CS Ineu 3-2

Meci spectaculos pe fosta arenă „Chimia” din Craiova. Ineul, aflat într-o formă bună în a doua jumătate a turului, n-a reușit să se întoarcă măcar cu un punct de pe terenul penultimei clasate, CSO Filiași, deși s-a ținut scai tot meciul de formația olteană. Gazdele au deschis scorul în minutul 12, prin experimentatul Fotescu. Ineul a replicat în minutul 29, când Clej a marcat pentru 1-1. Trupa lui Ionel Luță a intrat din nou în avantaj în minutul 50, prin reușita lui Bălașa, dar Filimon a egalat din nou pentru arădeni, în minutul 62. Patru minute mai târziu, Obean a înscris golul victoriei pentru doljeni, pe o neatenție a trupei pregătite de Cristian Sculici.

CSO Filiași (antrenor Ionel Luță): Lascu – Orban, Bălașa, Lupu, Neacșu – Mîinerici, Obeanu, N. Popescu, Moraru – Duriță, Fotescu. Au mai intrat Pârvuică și Bălă.

CS Ineu (antrenor Cristian Sculici): Bujor – Popovici, Wild, Bier, Hulbăr – Clej – Zdrențan, Huțanu, Stănaia, Ciocan – Mașniță. Au mai intrat Filimon, Cioboată și Kocsis.

***

Liga a III-a, seria a IV-a, etapa a 15-a:

CSM Lugoj – Cetate Deva 1-0
Pandurii II Târgu Jiu – Național Sebiș 2-0
CSO Filiași – CS Ineu 3-2

Mâine, ora 14
Minerul Motru – FC Hunedoara
Metalurgistul Cugir – CSU II Craiova
Millenium Giarmata – Mama Mia Becicherecu Mic
ASU Politehnica – Măgura Cisnădie

Performanța Ighiu stă.

About Gabriel Toth

Leave a Reply