Liga a III-a | Ighiu și Mama Mia s-au anihilat reciproc; Ineu sparge gheața și pasează „lanterna”

ighiu-mamamia

Todorov & co. s-au întors cu un punct de pe „Cetate” (Foto: ziarulunirea.ro)

Runda a VIII-a a produs modificări importante la ambii poli ai clasamentului. Cele trei echipe aflate pe podium se desprind, încetul cu încetul, de restul plutonului, iar „lanterna roșie” a fost în sfârșit pasată de CS Ineu, care a bifat prima victorie din acest sezon. Două remize albe ieri după-amiază, pe arenele din Alba Iulia și Motru, rezultate ce nu ajută mai deloc echipele implicate.

Performanța Ighiu – Mama Mia Becicherecu Mic 0-0

Pe stadionul „Cetate”, din Alba Iulia, două dintre formațiile incomode ale seriei s-au… incomodat reciproc. 0-0 în disputa dintre Performanța și Mama Mia, rezultat ce le îndepărtează pe cele două combatante de zona podiumului.

„Anticipam un joc de angajament, am dominat, dar n-am reușit să fructificăm ocaziile avute. Când nu te concentrezi în fața porții, atunci toată munca e de prisos. Am întâlnit un adversar bun, am cucerit un punct, unul câștigat. Recuperăm punctele pierdute la Cisnădie, etapa viitoare”, a declarat Adorian Himcinschi, antrenorul Ighiului, pentru ziarulunirea.ro.

„Un meci prost făcut de ambele echipe. Nu mai vorbim de lipsă de concentrare în fața porții, pentru că practic este lipsă de valoare în compartimentul ofensiv. La noi cei mai buni au fost portarul Miklos, de 16 ani și veteranul Luță, de 37 de ani, care a venit direct de la muncă. Performanța este o echipă solidă, dar n-a putut depăși, ca și noi, mediocritatea, deși, ca și număr de ocazii, poate merita victoria”, a replicat Sorin Bălu, conform aceleiași surse.

Performanța Ighiu (antrenor Adorian Himcinschi): Bodea – Rodean, Ov. Turuș, Potopea, Cornea, Fetița, Negură, Bălaș, Bărculeț, R. David, Turuș. Au mai intrat Moga și Oniche.

Mama Mia Beciherecu Mic (antrenor Sorin Bălu): Miklos – Motreanu, Artimon, Todorov, Negruț, Niță, Zurbagiu, Luță, Bârză, Z. Radu, Silaghi. Au mai intrat Nicoară, Tăbăcaru, Cioancă și Mărginean.

CS Ineu – CSU II Craiova 2-1

Chiar dacă weekend-ul a fost în mare parte unul ploios, la Ineu a ieșit în sfârșit soarele. Gruparea arădeană și-a trecut în cont prima victorie stagională, în disputa cu una dintre cele mai tinere echipe ale campionatului, CSU II Craiova. Oaspeții au condus însă la pauză, prin golul semnat de Petre, în minutul 25. Băieții lui Cristian Sculici au fost însă mult mai inspirați în partea secundă și au reușit să întoarcă soarta jocului, prin reușitele lui Wild, din minutul 64, și Stănaia, din minutul 80.

Grație acestui rezultat, Ineul saltă de pe ultimul loc, împărțit în acest moment de două doljene, CSO Filiași și CSU II Craiova, ambele cu câte 3 puncte în cont, despărțite de golaveraj.

CS Ineu (antrenor Cristian Sculici): Bujor – Popovici, Wild, Tudoroiu, Hulbăr – Bier – Zdrențan, Kocsis, Stănaia, Huțanu, – Cioboată. Au mai intrat Mașniță, Filimon, Tomuț și Ciocan.

CSU II Craiova (antrenor Daniel Mogoșanu): L. Popescu – Ghincea, Hreniuc, Ciocoteală, Luică – Iuga, Armășelu, Petre, L. Scarlat – Stancu, Drăghici. Au mai intrat Covrtanovic, Căle, Gîrbiță și Staicu.

***

A doua remiză albă a zilei s-a consemnat la Motru. Minerul și Cetate Deva s-au anihilat reciproc și rămân în a doua jumătate a ierarhiei.

Iată rezultatele complete din etapa a VIII-a din C4:

CSO Filiași – CSM Lugoj 0-1
Pandurii II Târgu Jiu – Millenium Giarmata 2-0
Național Sebiș – Măgura Cisnădie 4-0
FC Hunedoara – ASU Politehnica 0-3
Performanța Ighiu – Mama Mia Becicherecu Mic 0-0
CS Ineu – CSU II Craiova 2-1
Minerul Motru – Cetate Deva 0-0

Metalurgistul Cugir a stat

About Gabriel Toth

Leave a Reply