Liga a III-a | Giarmata revine de la 0-2 la Cugir; ASU Politehnica împarte fotoliul de lider cu Hunedoara

10933714_983187178412806_7707009814210742238_n

Bozian aduce de trei ori bucuria sub Furnale (Foto: corvinul1921.ro)

Rezultate interesante ieri după-amiază, în ultimele jocuri ale etapei a 4-a din C4. Marea surpriză a runde a venit de la Cugir, acolo unde Metalurgistul nu a reușit să treacă, pe teren propriu, de o formație net inferioară pe hârtie, Millenium Giarmata. În aceste condiții, două formații împart fotoliul de lider după patru runde, alături de ASU Politehnica venind FC Hunedoara, învingătoare în derby-ul județean cu Cetate Deva, prin „tripla” lui Bozian.

Metalurgistul Cugir pare să acuze în continuare șocul eșecului de la Timișoara, cu ASU Politehnica. Elevii lui Marius Opric s-au împiedicat ieri și pe teren propriu în fața unei alte formații din județul Timiș, Millenium Giarmata. Trupa din Alba a condus cu 2-0 la pauză, prin reușitele lui Necșulescu (min. 23) și Piko (min. 43). Ceea ce părea practic imposibil, s-a produs în repriza secundă. Trupa lui Răzvan Leucă a reușit să egaleze în mai puțin de o jumătate de oră scursă din repriza secundă, prin reușitele lui Beloescu (min. 65) și Dobra (min. 73). Supărare mare sub Drăgana, mai ales că gazdele au lovit de patru ori bara în această întâlnire.

Metalurgistul Cugir (antrenor Marius Opric): Dragotă – Bold, Goșa, Șt. Radu, Huțanu – Chelaru, Piko, Necșulescu, Goronea – I. Radu, Ghergar. Au mai intrat L. Moldovan, Cârstean, Itu și Tăban.

Millenium Giarmata (antrenor Răzvan Leucă): Luca – Soare, Leucă, Gaiță, Corlățeanu, Ciobănică, Al. Costea, M. Olariu, F. Olariu, Diarra, Domșa. Au mai intrat Beloescu, Dobra, Buzdugan și Molcuț.

FC Hunedoara a trecut clar de vecinii de la Cetate Deva, 3-1 în cel de-al treilea derby județean al rundei. Într-o atmosferă frumoasă pentru acest nivel, cu mai mult de 2.000 de spectatori în tribunele stadionului „Michael Klein”, băieții lui Viki Roșca au obținut un succes fără dubii, grație hattrick-ului curat al noului golgheter al seriei, Bogdan Bozian. Atracantul sosit în această vară sub furnale de la Sebiș a „lovit” în minutele 28, 49 și 63. Nou-promovata din Deva a reușit punctul de onoare cu zece minute înainte de final, prin Suciu.

La Motru, am avut parte de cel mai spectaculos start de partidă din acest sezon. „Minerii” au deschis scorul după doar cinci minute, prin Dicu, iar oaspeții au dat o replică rapidă, marcând pentru 1-1 în minutul 7, prin Sergiu Turuș. A fost însă doar un foc de paie, aici oprindu-se realizările ofensive ale celor două echipe. Să mai notăm că, în minutul 66, același Sergiu Turuș a irosit o lovitură de pedeapsă.

Etapa a 4-a a fost, per total, săracă în goluri. Doar 15 reușite în cele 7 jocuri, adică puțin peste două goluri marcate în medie pe meci.

Încep să se miște lucrurile și în clasamentul golgheterilor, în care s-a desprins Bogdan Bozian, autor al unei „triple” în meciul cu Deva. E a doua realizare de acest gen din acest sezon, după cea a craioveanului Mazarache, cel ce a înscris de 3 ori în prima rundă, în poarta Lugojului.

Iată ierarhia marcatorilor:

6 goluri: Bogdan Bozian (Hunedoara);
3 goluri: Mazarache (Craiova II), Chelaru (Cugir), I. Radu (Cugir), Fotescu (Filiași);
2 goluri: Pribac (Deva), Bălaș (Ighiu), Telescu (Mama Mia), Silaghi (Mama Mia), Bădăuță (Politehnica), Dobricean (Lugoj), Necșulescu (Cugir), Dănăricu (Pandurii II).

Rezultatele și marcatorii etapei a 4-a:

CSM Lugoj – ASU Politehnica 1-0 (Precupanu 9)
CSO Filiași – Măgura Cisnădie 0-1 (Ad. Radu 49)
Pandurii II Târgu Jiu – CSU II Craiova 2-0 (Dănăricu 50, 87)
Național Sebiș – CS Ineu 1-0 (Velici 70)
Metalurgistul Cugir – Millenium Giarmata 2-2 (Necșulescu 23, Piko 43 / Beloescu 65, Dobra 73)
FC Hunedoara – Cetate Deva 3-1 (Bozian 28, 49, 63 / Suciu 80)
Minerul Motru – Performanța Ighiu 1-1 (Dicu 5 / S. Turuș 7)
Mama Mia a stat

About Gabriel Toth

Comments

Leave a Reply