Liga a III-a | Doar Timișoara a rămas interzisă oaspeților! Giarmata pierde acasă cu Motru; Hunedoarei îi plac deplasările în Arad

DSC_1107Etapă nebună în C4, favorabilă noului lider, ASU Politehnica. Victoria cu 2-0 a alb-violeților de ieri, în fața Metalurgistului Cugir, i-a propulsat pe primul loc, la 3 puncte distanță de pluton. O rundă a oaspeților, cu excepția celor două meciuri disputate la Timișoara, vineri, pe „CFR”, și ieri, pe „Știința”.

Rezultate suprinzătoare în această etapă, una dintre surprize înregistrându-se ieri, la Giarmata. Millenium a cedat chiar în propriul fief în fața uneia dintre formațiile modeste ale seriei, Minerul Motru. Singurul gol al întâlnirii a fost înscris de Ghighilicea, în minutul 73, aceasta fiind, de altfel, prima reușită a gorjenilor din actualul sezon.

FC Hunedoara se simte bine în deplasările din județul Arad, acolo unde a obținut toate punctele de până acum. După succesul cu 2-0 din prima etapă de la Sebiș, trupa de sub Furnale s-a impus cu 3-1 ieri la Ineu. Bozian a deschis scorul pentru oaspeți în minutul 14, stabilind și scorul pauzei. Imediat după scurgerea unei ore de joc, Hunedoara și-a dublat avantajul, prin reușita lui Drăgoescu. Ineuanii au revenit în joc pe final, prin reușita din minutul 80 a nou-intratului Filimon, însă lovitura de pedeapsă transformată de același Bozian, în prelungiri, a pecetluit soarta meciului.

Național Sebiș a bifat prima victorie stagională, în deplasarea de ieri, de la Alba Iulia, în fața nou-promovatei Performanța Ighiu. Unicul gol al meciului a fost semnat de Avramescu, cu două minute înaintea pauzei. Gazdele puteau salva măcar un punct, însă golgheterul Bălaș a ratat de la punctul cu var, în minutul 90.

În clasamentul golgheterilor, niciun fotbalist nu a reușit să se desprindă, nu mai puțin de cinci jucători fiind la egalitate pe prima poziție:

3 goluri: Mazarache (Craiova II), Chelaru (Cugir), I. Radu (Cugir), Bozian (Hunedoara), Fotescu (Filiași);
2 goluri: Pribac (Deva), Bălaș (Ighiu), Telescu (Mama Mia), Silaghi (Mama Mia), Bădăuță (Politehnica), Dobricean (Lugoj).

Rezultatele și marcatorii etapei a 3-a din C4:

Mama Mia Becicherecu Mic – CSO Filiaşi 3-1 (Silaghi 27, Telescu 43 – pen., Bârză 50 / Fotescu 85)
CNS Cetate Deva – Pandurii II Târgu Jiu 0-2 (Pârcălabu 29, Mărgărit 73)
Măgura Cisnădie – CSM Lugoj 0-2 (Dobricean 36, 57)
Millenium Giarmata – Minerul Motru 0-1 (Ghighilicea 73)
ASU Politehnica Timişoara – Metalurgistul Cugir 2-0 (Bădăuță 24, Giuricici 82)
CS Ineu – FC Hunedoara 1-3 (Filimon 80 – Bozian 14, 90, Drăgoescu 61)
Performanţa Ighiu – Naţional Sebiş 0-1 (Avramescu 43)
CSU II Craiova a stat.

About Gabriel Toth

Leave a Reply