Informatica trece clar de Clujana Cluj

unnamed (2)Informatica Timișoara a obținut astăzi o victorie mult mai clară decât o arată scorul, 6-2 în fața celor de la Clujana Cluj. Pe lângă cele șase reușite, timișorenii au ratat o sumedenie de ocazii, oferind faze de spectacol publicului totuși puțin numeros din sala „Constantin Jude”.

Informatica a deschis scorul în minutul 7, prin Adrian Călugăreanu, iar Slobodan Janjic l-a majorat, chiar la faza următoare. Pânnă la pauză, amfitrionii au trecut de mai multe ori pe lângă gol, reușind în cele din urmă să înscrie la ultima fază a primei reprize prin Ion Al-Ioani.

Repriza secundă a aparținut tot Informaticii, care a presat încontinuu poarta adversă, însă Clujana a lovit prima în acest mitan, prin Acatrinei. Diferența de trei goluri s-a refăcut în minutul 31 atunci când Ion Al-Ioani a reușit „dubla”, marcând de această dată cu un șut pe joc, de la distanță, printre picioarele portarului. Clujenii au făcut 4-2 în minutul 35, prin reușita lui Tamas, dar replica a venit rapid, Florin Matei marcând al cincilea gol al gazdelor, cu un șut în forță, fără preluare, direct în vinclu. Ultimul gol al partidei a fost înscris în minutul 37, de Robert Lupu, cel ce din această săptămână a fost „uns” și selecționer al naționalei de fotbal în sală a României.

La mijlocul acestei săptămâni, în Liga I de fotbal în sală e programată o etapă intermediară, în care Informatica ar urma să joace la Odorheiu Secuiesc. Meciul a fost însă amânat, la cererea gazdelor, astfel că următoarea partidă a timișorenilor va avea loc sâmbăta viitoare, de la ora 12, la sala „Constantin Jude”, cu Galactic Focșani.

About Gabriel Toth

Leave a Reply