Informatica Timișoara, la al doilea eșec stagional

© Emanuel Titus Iliesi

© Emanuel Titus Iliesi

Informatica Timișoara a suferit astăzi cea de-a doua înfrângere din actuala ediție a Ligii I, irosind șansa de a se desprinde în fruntea clasamentului. Bănățenii au fost învinși cu 4-3, în deplasare, de KSE Târgu Secuiesc, într-un meci restant din etapa a 14-a.

Informatica nu s-a simțit deloc confortabil în Covasna. KSE Târgu Secuiesc a deschis scorul în minutul 6 al partidei cu Informatica, arătându-și din start intențiile serioase pe care le avea pentru această partidă. Timișorenii au reușit să ofere însă replică rapidă, iar „dubla” antrenorului Robert Lupu, din minutele 10 și 11, a întors scorul în favoarea vizitatorilor. Informatica a continuat să controleze ostilitățile până la pauză, însă lipsa de concentrare de la finalizare a privat-o de desprinderea pe tabelă.

Repriza a doua a aparținut formației din Covasna. KSE a reușit nu doar să egaleze (min. 29), ci să se și desprindă relativ rapid pe tabelă, în minutul 32 fiind deja 4-2 în favoarea gazdelor. Timișorenii au forțat egalarea, prin introducerea unui portar-jucător, însă n-au reușit decât să micșoreze diferența, prin golul lui Rakic.

Prin acest rezultat, Informatica a irosit șansa de a se desprinde în fruntea clasamentului, după ce Autobergamo Deva a pierdut ieri pe teren propriu, cu 5-2, în fața campioanei City US Târgu Mureș. În acest moment, devenii și timișorenii au câte 48 de puncte, însă Informatica mai are de disputat o restanță, chiar împotriva târgmureșenilor.

Informatica Timișoara va disputa următorul meci duminică, de la ora 18.30, la sala „Constantin Jude”, în compania formației FK Odorheiu Secuiesc.

About Gabriel Toth

Leave a Reply