Informatica, întrecută de „gospodari” în primul test cu o prim-divizionară

11825072_1060572290634746_973054659591088743_nInformatica Timișoara a susținut sâmbătă, la Reșița, un meci de verificare în compania viitoare adversare din Liga I de futsal, Muncitorul Reșița. A rezultat un joc spectaculos între cele două reprezentante ale Banatului pe prima scenă, cu timișorenii în avantaj la pauză, 3-1, dar cu „gospodarii” învingători în final, scor 8-6.

Muncitorul a deschis „balul” în chiar primul minut de joc, prin reușita spaniolului Redondo. Informatica a întors însă scorul, prin „dubla” lui Janjic, urmată de reușita lui Novoselac, care a stabilit scorul primei părți, 3-1 pentru alb-albaștri.

Mitanul secund a aparținut reșițenilor, care au revenit spectaculos, ajungând până la 6-3, două reușite fiind semnate de portarul Sile Giurcanu, din lovituri de la 10 metri. Informatica avea să mai puncteze de două ori prin același Janjic, ajuns la cota 4, și prin Florin Matei. Diferența s-a făcut însă în final, după ce brazilianul timișorenilor, Alcantara, a marcat în propria poartă, iar Breșneni a scuturat pentru a opta oară plasa, securizând victoria echipei sale.

„Sunt bucuros că am putut face primul nostru amical, a fost un meci bun, în care ambele echipe au venit după cantonament și cred că băieții sunt puțin nervoși. Uneori s-a jucat mai dur, dar poate e normal, după o perioadă de acumulări, să se stârnească și unele dueluri mai aprige. Sunt mulțumit de acest amical, cu toate că scorul nu ne-a avantajat. Avem multe lucruri de pus la punct, atât pe faza de atac, cât și pe cea de apărare. În mare, vreau să îi mulțumesc lui Viorel Lolea că a aranjat acest amical, am avut tot timpul o relație bună și cred că vom avea în continuare”, a declarat după meci antrenorul Informaticii, Robert Lupu.

Informatica și Muncitorul s-ar putea reîntâlni la finele acestei săptămâni la Timișoara, într-un joc de prezentare a lotului alb-albaștrilor.

About Gabriel Toth

Leave a Reply