Începe lupta pentru menținerea în elită! CH Poli primește vizita Stelei

DSC_4675 (Medium)CH Poli va începe play-out-ul miercuri, cu un joc pe propriul teren în compania Stelei. Antrenorul alb-violeților, Pero Milosevic, speră ca elevii săi să comită mai puține greșeli decât în ultimele partide din sezonul regular, considerând Steaua o echipă redutabilă, chiar dacă pornește de pe ultimul loc în play-out.

Misiunea alb-violeților nu pare nici pe departe facilă miercuri, împotriva roș-albaștrilor, în condițiile în care unul dintre jucătorii esențiali pentru faza defensivă, pivotul Ghiță Irimescu, e incert.

„Steaua are jucători cu adevărat buni, extreme bune, un portar de valoare, un pivot cu multă experiență. Trebuie să fim foarte atenți, să jucăm bine. Avem nevoie de o partidă reușită, pentru că în ultimele trei meciuri n-am evoluat foarte bine. Am avut destule lipsuri în atac, astfel că le-am dat șansa adversarilor să marcheze pe contraatac. Vom vedea dacă Ghiță Irimescu va putea juca. Dacă nu, îi avem la dispoziție pe Santeiu și juniorul Leonard Ștefan, pentru care ar fi o șansă bună de a-și demonstra calitățile. Dacă vom comite mai puține greșeli, dacă vom lupta, sunt sigur că vom obține victoria”, a spus antrenorul Pero Milosevic.

Tehnicianul sârb a analizat situația formațiilor din play-out înaintea startului acestei faze a competiției: „Vasluiul are o șansă mai bună, a acumulat punctele cele mai multe contra acestor echipe. Dar și cele trei care sunt sub noi, sunt echipe bune. Târgu Jiu a avut un parcurs foarte bun în Cupa României, a ajuns până în finală. În plus, încep să li se refacă jucătorii accidentați. Suceava e o echipă care luptă foarte mult, împotriva căreia nu se câștigă ușor. Practic, orice echipă din România, dacă o lași să-și facă jocul, te poate învinge. E o ligă echilibrată, nu sunt mari diferențe între echipele din play-off și play-out”, a mai spus Milosevic.

În această primă rundă din play-out, se va mai juca partida CSU Suceava Energia Târgu Jiu, în timp ce HC Vaslui va sta. Iată clasamentul de la care se pleacă în această etapă:

1. HC Vaslui 19 puncte
2. CH Poli 13 puncte
3. Suceava 10 puncte
4. Pandurii 9 puncte
5. Steaua 7 puncte

Partida CH Poli – Steaua București va avea loc miercuri, de la ora 17, în sala „Constantin Jude”.

About Gabriel Toth

Leave a Reply