Încălzire în curtea școlii! Politehnica Timișoara a jucat fotbal cu elevii Colegiului Tehnic Azur

În săptămâna celui mai așteptat meci al primăverii, cel contra rivalei UTA, fotbaliștii divizionarei secunde Politehnica Timișoara au făcut o cură de energie pozitivă revenind în curtea școlii. „Băieții în Ghete” au vizitat astăzi Colegiul Tehnic Azur, unde au disputat un meci împotriva unei echipe formate din elevi ai liceului.

Pe terenul de tartan din curtea Liceului Azur, plasele porților s-au scuturat de 20 de ori, însă la final n-a fost cu supărare pentru nimeni. S-a încheiat 10-10, după un meci în care elevii au ținut să-și arate măiestria în îmblânzirea balonului rotund în fața celor care au învins, în această primăvară, liderul Juventus și se pregătesc să o învingă și pe UTA.

Ricardo Filip, Dănuț Bilia, Carol Taub, Alex Birău, Marco Giuricici, Deian Sorescu și Ionuț Vucea au fost fotbaliștii Politehnicii care au evoluat astăzi, în curtea Colegiului Tehnic Azur. Cei șapte au fost încurajați, din spatele uneia dintre porți, de restul jucătorilor din lot, dar și de antrenorul secund Antonio Foale, care i-a remarcat însă și pe liceeni pentru câteva execuții de efect.

Ionuț Vucea e convins că această acțiune e benefică pentru echipă, înaintea unui duel atât de important cum e cel de duminică seara, cu UTA.

„Ne era fiecăruia dor să ne întoarcem în curtea liceului și să facem un fotbal. E un sentiment plăcut să știi că lumea te apreciază și că vrea să joace împotriva ta. Astfel de acțiuni ne priesc. Jucăm cu zâmbetul pe buze, dar cu siguranță nu ne luăm concentrarea de la meciul cu UTA”, a spus Vucea.

Printre cei aflați pe margine s-a numărat fundașul Ioan Mera, care a explicat, glumind, motivul absenței sale de astăzi de pe teren.

„Joacă cei mai tehnici, eu nu mă bag la astfel de jocuri, pentru că sunt mai dur de felul meu și n-aș vrea să-i lovest pe copii. Glumesc, evident… E un joc special, ne încărcăm pozitiv astăzi și sper ca duminică să fie mândri toți suporterii de noi”, a spus Mera, care va lipsi și duminică, în fața UTA-ei, fiind suspendat pentru cartonașul roșu încasat în meciul cu Dunărea Călărași.

În curtea Colegiului Tehnic Azur au putut fi cumpărare și bilete pentru derby-ul de duminică seara. Numărul tichetelor vândute până în acest moment se apropie de 4.000.

Mai multe fotografii de la evenimentul de astăzi găsiți pe pagina oficială de Facebook a Politehnicii Timișoara:

About Gabriel Toth

Leave a Reply