Handbaliștii de la CSU Poli se pregătesc de cantonament


CSU Poli se află în cea de-a doua săptămână a pregătirii de vară, având parte până acum doar de antrenamente fizice. Pe elevii lui Nedeljko Vuckovic îi mai așteaptă o perioadă de acumulări, luni fiind programată plecarea în cantonamentul de la Băile Herculane.

Handbaliștii timișoreni rezistă cu brio la programul impus de Nedeljko Vuckovic. Deși unii dintre băieți s-au întors din vacanță cu câteva kilograme în plus, tehnicianul sârb se arată mulțumit de modul în care s-au pregătit în cele aproape două săptămâni scurse de la reunire. Antrenamentele axate pe acumularea fizică vor continua și la Băile Herculane, acolo unde CSU Poli va ajunge luni.

„Vom merge la Băile Herculane, unde vreau să facem tot antrenament fizic. Spre finalul cantonamentului vom face și primele antrenamente cu mingea. Băieții au răspuns bine, unii au venit cu kilograme în plus, dar vor scăpa repede de ele”, a declarat tehnicianul Politehnicii, Nedeljko Vuckovic.

Vestea bună e revenirea la antrenamente a lui Gorijan Spahic, cel care a ratat aproape tot sezonul trecut datorită unei accidentări. În programul normal va reveni, de săptămâna viitoare, și Neluțu Stan.

După cantonamentul de la Băile Herculane, CSU Poli va începe seria jocurilor de verificare. În 9 august se va pleca în Serbia, acolo unde echipa va participa la un turneu amical.

About Gabriel Toth

Leave a Reply