Gheorghe Silaghi: „Pe o asemenea atmosferă, merită să joci fotbal”

conferinta_fc_bihFC Bihor a „stricat” sărbătoarea de prezentare al lotului pentru ASU Politehnica, prin victoria cu 2-0 de aseară, de pe „Știința”. Antrenorul orădenilor, Gheorghe Silaghi, a avut însă cuvinte de laudă la adresa echipei alb-violete, dar și la adresa atmosferei, care i-a impresionat pe elevii săi.

„Pe mine nu m-a interesat rezultatul. Nu sunt adeptul rezultatelor în amicale, mă interesează mișcarea băieților, omogenizarea echipei, pentru că aici avem mari probleme. Încă nu știu primul 11 pentru meciul de Cupa României, nu mai vorbesc de meciul din prima etapă de campionat. Să sperăm că se vor așeza lucrurile și pentru noi și vom putea începe campionatul cu capul sus”, a concluzionat Gheorghe Silaghi, după amicalul câștigat aseară, 2-0 cu ASU Politehnica.

Tehnicianul lui FC Bihor e convins că ASU Politehnica va face o figură frumoasă în viitorul sezon de Liga a III-a, mai ales că beneficiază de aportului unei galerii extrem de spectaculoase și de vocale.

„Am avut câteva informații despre Politehnica, o echipă tânără, arțăgoasă. Pe o asemenea atmosferă, merită să joci fotbal. Băieții noștri chiar au rămas impresionați. Ar fi foarte bine ca și la noi, la Oradea, să revină lumea alături de noi. Chiar dacă am întâlnit o echipă de Liga a III-a, cred că Politehnica va avea o comportare onorabilă în viitorul sezon, din ce am văzut”, a mai spus Gheorghe Silaghi.

Antrenorul Bihorului a vorbit și despre noul sezon, unul care se anunță extrem de dificil pentru echipa sa, mai ales că vor retrograda direct patru echipe (două după sezonul regular, două după play-out), iar echipele de pe locul 9 din cele două serii vor juca un baraj de menținere.

„Va fi un campionat mult mai greu decât în sezonul trecut. Vor retrograda mai multe echipe, plus că au venit echipe puternice din Liga I. Vor fi meciuri mai bune, va fi un test fiecare meci, va conta fiecare punct. Adunând cărămidă cu cărămidă, sperăm la o clasare cât mai onorabilă și să ne îndepărtăm cât mai mult de spectrul retrogradării”, spune Silaghi.

About Gabriel Toth

Leave a Reply