_mg_0285Șase echipe din sportul timișorean au răspuns prezent unui eveniment caritabil și au jucat aseară, la sala „Constantin Jude”, minifotbal pentru a ajuta un suporter cu deficiență locomotorie. Sub sloganul „Împreună pentru Timișoara”, rugbyștii de la Timișoara Saracens, handbaliștii de la SCM Politehnica, voleibaliștii de la CSU UVT, baschetbaliștii de la BC SCM Timișoara și Timba, dar și o echipă a suporterilor timișoreni, Druckeria, s-au duelat pe parchet pentru Andrei Gerber. În ciuda publicului puțin numeros din tribuna sălii, s-a reușit strângerea unei sume suficiente pentru a-l ajuta pe fanul în vârstă de 27 de ani.

Un obișnuit al sălii „Constantin Jude”, la aproape orice eveniment sportiv, dar și al stadioanelor timișorene, Andrei Gerber a unit în jurul său sportul din oraș. Suporterul în vârstă de 27 de ani, cu deficiențe locomotorii, are nevoie de un scaun rulant nou, dar și de continuarea tratamentului, unul extrem de costisitor. La evenimentul de ieri, biletul de intrare pentru spectatori a fost de 10 lei, însă partea cea mai mare a sumei finale a venit în urma licitației de tricouri, fiecare grupare participantă punându-și la bătaie propriul echipament. În total, s-au strâns 11.277 de lei și 320 de euro, bani de care Andrei Gerber are mare nevoie.

Pe parchet, mai îndemânatici cu mingea rotundă s-au dovedit a fi cei obișnuiți cu balonul oval. Rugbyștii de la Timișoara Saracens au câștigat turneul, după 4-1 în finală cu handbaliștii de la SCM Politehnica. Din tabăra învingătorilor, a impresionat plăcut Cătălin Fercu, fundașul echipei de rugby practicând fotbalul înaintea sportului cu balonul oval. Una dintre imaginile zilei a fost oferită de pivotul echipei de baschet BC SCM Timișoara, Ionuț Drăgușin, care a ținut să stea în poartă, deși bara transversală îi ajungea până undeva în zona cefei.

Vă prezentăm, mai jos, o galerie foto de la evenimentul de aseară, realizată de Emanuel Titus Iliesi:

Leave a Reply