Gală de box în „Constantin Jude”


Sala „Constantin Jude” va fi vineri seară gazda unui eveniment pugilistic devenit deja o tradiție în Timișoara. Cupa Revoluției la box a ajuns la cea de-a 23-a ediție și se va bucura și în acest an de participare internațională.

Regal pugilistic vineri seară, în sala „Constantin Jude”. Tradiționala Cupă a Revoluției, ajunsă la cea de-a 23-a ediție, programează 13 meciuri interesante, care vor face deliciul amatorilor de box din oraș.

Pe lângă cluburile din Timișoara și din vestul țării, la Cupa Revoluției vor participa pugiliști din Serbia. S-a dorit invitarea la eveniment a câtorva sportivi din Germania, de la BSV Freiburg, însă problemele pe care le-a avut în ultimul an Federația Română de Box le-a pus bețe în roate organizatorilor.

Cupa Revoluției la box e singurul eveniment pugilistic de anvergură organizat în acest an la Timișoara, după ce echipa care a participat anul trecut în BoxingOne Championship, Timișoara Lions, s-a desființat. La gala de vineri sunt așteptați invitați de seamă din lumea boxului românesc: Mihai Leu, Francisc Vaștag și proaspătul președinte al Federației Române de Box, Leonard Doroftei.

Meciurile din cadrul Cupei Revoluției 2012 se vor desfășura cu începere de la ora 17.

About Gabriel Toth

Leave a Reply