Gabriel Lungu, după debutul cu dreptul al Informaticii: „Așteptăm și autoritățile alături de noi”

DSCF0078Informatica Timișoara a pășit cu dreptul în noul sezon al Ligii I de futsal. Robert Lupu & co. s-au impus aseară, cu 4-1 în sala „Constantin Jude”, în fața formației KSE Târgu Secuiesc. Finanțatorul formației bănățene, Gabriel Lungu, i-a felicitat pe băieți pentru victoria din runda de debut a întrecerii și spune că, pe viitor, așteaptă și implicarea autorităților locale, pentru consolidarea acestui club, care își propune să devină o forță a futsalului românesc.

Finanțatorul Gabriel Lungu s-a arătat mulțumit de prima victorie obținută de Informatica în Liga I, mulțumind și celor aproximativ 500 de spectatori prezenți aseară, în tribuna sălii „Constantin Jude”.

„A fost un joc frumos, vreau să felicit băieții pentru acest start cu dreptul. S-a văzut că avem jucători de calitate, poate că mai e nevoie de timp pentru sudarea relațiilor de joc. Cum spuneam, îi felicit pentru efort și pentru această victorie. Felicit și echipa din Târgu Secuiesc, o echipă bună, care cred că va accede fără probleme între primele opt formații. Mă bucur că am avut parte de spectatori, nu ne-am așteptat la un număr atât de mare, fiind vorba și de perioada concediilor, dar sunt convins că prin rezultatele noastre vom aduce din ce în ce mai mulți spectatori la sală”, a spus Gabriel Lungu.

În acest moment, Informatica Timișoara se bazează pe fonduri exclusiv din mediul privat, însă Gabriel Lungu așteaptă și implicarea autorităților locale la echipă, fără de care consideră că acest proiect nu poate merge în direcția dorită de cei ce i-au pus bazele în această vară.

„Așteptăm în continuare și autoritățile alături de noi. În această săptămână știu că s-a votat finanțarea la cluburile la care Consiliul Local e asociat și s-a văzut că fără un sprijin puternic, sportul moare. Degeaba încerc eu sau alții ca mine să construim ceva, performanța nu se poate face fără un sprijin puternic al autorităților locale. Așa cum am mai spus, am făcut o echipă a Timișoarei pentru timișoreni. Îmi doresc ca atunci când ieșim pe stradă, lumea să fie mândră de noi, să știe că facem o treabă bună pentru Timișoara. Am adus niște jucători extraordinari, cei patru din naționala României, internaționalii sârbi, jucătorul brazilian, cu toții au arătat că știu cu mingea”, a mai spus Gabriel Lungu.

În runda viitoare, Informatica Timișoara va evolua în deplasare, pe terenul unei alte formații înființate în această vară, Concordia Chiajna.

About Gabriel Toth

Leave a Reply