FRF a exclus Politehnica SA din toate competițiile


Comisia de Disciplină a FRF a decis ieri excluderea din competiție a echipelor de seniori a clubului Politehnica SA, societate aflată sub conducerea lui Marian Iancu. Practic, e vorba despre echipa din Liga a II-a și despre „satelitul” înscris în Liga a III-a.

Site-ul FRF a anunțat astăzi că în ședința Comisiei de Disciplină de ieri, s-a decis excluderea din competițiile de seniori a celor două echipe ale Politehnica Timișoara SA, care au fost inițial înscrise în ligile a II-a și a III-a.

„În baza art. 24 lit. C.1 din RSTJF se sancţionează clubul SC Politehnica Timişoara SA cu măsura excluderii echipelor de seniori din toate competiţiile organizate sub egida Federaţiei Române de Fotbal”, se arată în comunicatul remis de FRF.

Societatea lui Marian Iancu își va continua totuși activitatea sportivă. În Campionatul Municipiului Timișoara (Liga a VI-a), a fost înscrisă echipa ACFS Politehnica, la care, din câte se pare, vor evolua jucătorii aflați în continuare sub contract cu șeful BKP și care în acest moment nu au angajament.

About Gabriel Toth

Comments

  1. Pascaru Dorin says

    acum 5-7 ani ii scoteam okii la unu daca spunea ceva de genul desfintarii, ce minte diabolica au infectii astia care fara scrupule se joaca see you simbolul unui oras sau regiune, tzigan imputit si plin the osanza, astia nu sunt nici macar oameni de afaceri….sunt HOTI, banul primeaza, urmari-ti si ce sa va intampla see you U cluj..BANAT REPUBLIK only choice.

Leave a Reply