FOTO CFR Timișoara, la al doilea 5-1 consecutiv

11
Săptămână prolifică pentru CFR Timișoara. După 5-1 miercuri, în restanța cu Jimbolia, „leoparzii” au trecut astăzi cu același scor și de Real Dragșina. „Leoparzii” înregistrează astfel cel de-al treilea succes stagional, iar Sergiu Iorgovan se desprinde în topul marcatorilor din Liga a IV-a, ajungând la cota 9.

CFR Timișoara n-a avut probleme în a-și adjudeca victoria în fața uneia dintre codașele Ligii a IV-a, Real Dragșina. Feroviarii și-au făcut meciul ușor încă din start, Iulian Vântură punctând în minutul 7, după ce a scăpat singur cu portarul Cozacu. Patru minute mai târziu, gruparea alb-vișinie și-a dublat avantajul, Iorgovan marcând simplu, din pasa venită de pe dreapta, de la Bera. Putea fi 3-0 în minutul 14, când Baidoc a scos excelent o minge pentru Vântură, însă atacantul gazdelor a tras peste poarta goală. Până la pauză, am mai notat doar o șansă importantă a golgheterului Iorgovan, care a trimis pe lângă, din poziție bună, în minutul 26.

În partea secundă, Dragșina a reușit să revină în joc, prin golul marcat în minutul 58 de Enăchescu, cel care a profitat de o gafă a tânărului portar al feroviarilor, Daniel Vlad. Tot pe o greșeală de portar și-a asigurat și CFR-ul liniștea, Crișan punctând pentru 3-1 în minutul 66, după o ieșire hazardată a lui Cozacu la un corner. Finalul a fost la discreția „leoparzilor”, care s-au descătușat pe ploaia sâcâitoare ce a căzut pe tot parcursul mitanului secund. În minutul 76, Crișan l-a găsit excelent pe Neamțu, iar optariul CFR-ului a marcat cu un șut pe jos. În ultimul minut de prelungire, același Crișan i-a pasat în centru lui Iorgovan, iar vârful gazdelor a împins ușor balonul în plasă, marcând al doilea său gol din acest joc și al nouălea di acest sezon.

This slideshow requires JavaScript.

 

CFR Timișoara (antrenor Andrei Pobega): Vlad – Neamțu, Oberșterescu (cpt.), Baidoc, Livădaru, Berar, Parfenie, Șuleap, Crișan, Vântură, Iorgovan. Au mai intrat Rus, Jucu, Ciobanu și Ochea.

Real Dragșina (antrenor Florin Pârvu): Cozacu – Preda, Hodineanț, Severin, Stoian, Micluț, Vilcinschi, Mititelu, Enăchescu, Harțapuc, Chevereșan. Au mai intrat Vucovan, Manzur, Ritter și Țîțaru.

„Se pare că ne-am găsit cadența. Ne-am dorit foarte mult să câștigăm aceste două meciuri ale săptămânii, cu Jimbolia și Dragșina, pentru că aveam mare nevoie de cele 6 puncte. Sunt și mai fericit pentru cele cinci goluri marcate în fiecare meci și sper să continuăm la fel și în etapele viitoare. Băieții m-au mulțumit. Eu am mai declarat și după unele meciuri pierdute, precum cel de la Gătaia, că am practicat un joc bun, dar din păcate am făcut greșeli. Am greșit și astăzi, iar oaspeții au marcat. Când întâlnim o echipă mai experimentată, suntem taxați la fiecare greșeală, iar apoi ne e greu să întoarcem scorul. L-am scos mai repede pe Vântură, deoarece e accidentat și nu am vrut să îl mai forțez”, ne-a declarat după meci antrenorul CFR-ului, Andrei Pobega.

About Gabriel Toth