Flacăra, în fața ultimei reprezentații pe teren propriu


Flacăra Timișoara va disputa vineri ultimul joc oficial din 2012 pe stadionul „Colterm”. Trupa păregătită de Sorin Brîndescu va primi vizita celor de la Minerul Jilț Mătăsari, într-un joc ce se anunță din nou pe muchie de cuțit, la fel ca și toate celelalte pentru gruparea din Calea Șagului.

Flacăra Timișoara încearcă să revină pe linia de plutire, după ce săptămâna trecută a suferit primul eșec stagional, 0-1 la Apă Craiova. Flacăra Timișoara va primi, pentru al treilea meci consecutiv, vizita unei formații gorjene, de această dată în Calea Șagului fiind așteptată Minerul Jilț Mătăsari.

Viitorul adversar al timișorenilor ocupă locul 5 în Seria a IV-a, remarcându-se printr-un parcurs relativ oscilant. Calculele hârtiei o dau drept favorită pe Flacăra, în condițiile în care gorjenii au obținut doar 3 puncte externe în acest sezon, în vreme ce bănățenii au adunat cea mai bună „recoltă” din meciurile de pe teren propriu, 14 puncte.

La formația timișoreană e incert Raul Speroni, accidentat înaintea partidei de săptămâna trecută, de la Craiova. În meciul pierdut pe „Extensiv” absența șeptarului s-a simțit din pln, argentinianul fiind, nu de puține ori, omul providențial pentru Flacăra.

Partida Flacăra Timișoara – Minerul Jilț Mătăsari va avea loc vineri, cu începere de la ora 14, pe arena „Colterm”. Ca de obicei, intrarea generală pe arena din Calea Șagului va fi de 5 lei.

About Gabriel Toth

Leave a Reply