Flacăra are din nou oaspeți gorjeni


Flacăra Timișoara va primi vineri vizita formației Jiul Rovinari, cea de-a treia grupare gorjeană ce sosește în acest sezon în Calea Șagului. Trupa pregătită de Sorin Brîndescu va încerca să își mențină poziția de lider în C4 și după runda a 10-a, mai ales că jocul rezultatelor ar putea chiar să o distanțeze de pluton.

Flacăra Timișoara se pregătește să primească o a treia formație grojeană pe propriul teren în această toamnă. După Pandurii II și Minerul Motru, vineri vor poposi în Calea Șagului cei de la Jiul Rovinari, grupare ce înaintea rundei a 10-a ocupă locul 4, cu 13 puncte, două mai puține decât timișorenii.

Deși jocul se anunță unul extrem de dificil, trupa lui Sorin Brîndescu are toate motivele să tragă din răsputeri pentru victorie, deoarece cu 3 puncte în buzunar s-ar putea distanța de restul plutonului. Probabil principala contracandidată la promovare, Minerul Motru, va sta pentru a doua etapă la rând, în vreme ce ocupanta locului 2, FC Caransebeș, primește vizita unei trupe incomode, Millenium Giarmata.

Flacăra va aborda partida de vineri, cu Jiul Rovinari, cu tot lotul valid și având atuul moral al invincibilității. De partea cealaltă, nici gorjenii nu s-au lăsat ușor întrecuți în acest sezon, singura formație în fața căreia s-a înclinat fiind FC Caransebeș, scor 1-4, în runda a șasea.

Partida Flacăra Timișoara – Jiul Rovinari se va desfășura vineri, cu începere de la ora 14, pe stadionul „Colterm” din Calea Șagului.

About Gabriel Toth

Leave a Reply