cfr-navobi-iasi (4)Fetele de la CFR Timişoara au început, în această după-amiază, pregătirile pentru noul sezon. Deşi situaţia financiară a clubului de la Gara Mare continuă să reprezinte cea mai stringentă problemă, Florin Bugar e încrezător că fetele sale pot reuşi o nouă calificare în play-off.
CFR Timişoara se află în faţa celei de-a patra aventuri în primul eşalon al fotbalului feminin din România. Fără un buget bine stabilit şi fără un lot conturat până în momentul de faţă, gruparea feroviară îşi propune să ţină ştacheta ridicată şi să atace din nou play-off-ul Superligii.
“Sper ca sezonul care stă să înceapă să fie mai bun decât cel trecut, care a fost o dezamăgire. Mă bazez pe avântul fetelor, sunt convins că vor fi determinate. Vom aduce şi câteva jucătoare tinere, care să înveţe de la cele mai experimentate. Vom face un mix între experienţă şi dorinţa de afirmare ale jucătoarelor noi. Ne gândim, bineînţeles, la play-off. În momentul de faţă, nicio echipă din România, cu excepţia Olimpiei Cluj, nu e sigură de victorie la Timişoara. Avem destulă experienţă. Important e să ne pregătim fizic aşa cum ar trebui”, a declarat antrenorul Florin Bugar.

Din lotul cu care s-a încheiat precedenta campanie, CFR le-a pierdut, până în momentul de faţă, doar pe Andy Herczeg şi Andreea Despa, ambele plecate la Oţelul Galaţi. De asemenea, păstrarea portarului Mirela Abălaşei e incertă, în funcţie de programul de la serviciu al jucătoarei originare din Braşov. În ceea ce priveşte noutăţile, nu sunt deocamdată multe de spus. “Nu pot spune despre certitudini. Doar junioare, plus câteva jucătoare pe care le urmărim de ceva vreme. Vom vedea. Sunt însă convins că pe 7 septembrie, atunci când va începe campionatul, vom avea la dispoziţie echipa pe care ne-o dorim”, a mai spus Bugar.
Fetele de la CFR vor continua pregătirile, cu antrenamente zilnice, la baza proprie, conducerea intenţionând să fixeze “dublă” amicală cu o formaţie din Serbia.

Leave a Reply