Fetele de la CFR încheie turul pe terenul vicecampioanei

DSC_4936
CFR Timișoara va disputa duminică ultima partidă din turul sezonului regulat al Superligii, pe terenul formației ASA 2013 Târgu Mureș. Cele două grupări s-au luptat în sezonul trecut pentru ocuparea locului secund, însă duelul a fost câștigat în cele din urmă de ardelence.

CFR Timișoara va încheia duminică turul Superligii, la Târgu Mureș. Fetele pregătite de Florin Bugar vin după o serie de trei victorii consecutive, toate obținute pe teren propriu, care le-au propulsat până pe locul 2 în campionat, după șase etape. De cealaltă parte, formația mureșeană a înregistrat două victorii, un egal și un eșec în acest sezon, clasându-se pe poziția a cincea momentan. Totuși, ASA 2013 mai are de disputat o restanță cu fair-Play București, care se va juca pe 30 noiembrie.

Să mai precizăm că, deși turul Superligii se va încheia duminică, până la vacanța de iarnă se vor mai disputa trei etape. CFR Timișoara se va deplasa la Baia Mare, apoi va primi vizita campioanei Olimpia Cluj, pentru ca ultimul joc al anului să îl dispute în deplasare, la Fair-Play București.

Partida ASA 2013 Târgu Mureș – CFR Timișoara se va desfășura duminică, de la ora 11, pe stadionul Trans-Sil. Meciul va fi condus de o brigadă din județul Cluj, cu Marius Chiorean la centru, ajutat la cele două tușe de Radu Herția și Iosif Nasc.

About Gabriel Toth