Eșec cu trei străini în teren pentru Timba: 63-87 cu U Mobitelco Cluj

1374047_621071931269390_2085049093_n

BC Timba a suferit o înfrângere scontată la Cluj, 63-87 pe terenul celor de la U Mobitelco. Aflați în plin proces de reorganizare, „urșii” n-au pus probleme decât în prima jumătate a meciului. După acest joc, galben-negrii se vor despărți de al patrulea jucător în decurs de nici 10 zile. E vorba despre David Lawrence, care a fost trecut pe foaia de joc la meciul de astăzi, dar n-a bifat nicio secundă în fața fostei sale echipe.

După o perioadă extrem de zbuciumată, în care s-a despărțit de trei jucători străini, BC Timba a reușit un start bun de meci la Cluj, conducând pe terenul lui U Mobitelco după primul sfert, scor 14-12. Gazdele și-au revenit în următorul act și, până la pauza mare, au ajuns la un avans de șapte puncte, 38-31. Diferența a continuat să se mărească la reluare, finalul sfertului 3 găsind formația clujeană cu 14 lungimi în spatele galben-albaștrilor, 60-44. Și ultimul sfert a fost la discreția amfitrionilor, care au oprit tabela la 87-63.

Cel mai bun marcator al celor de la Timba a fost fundașul Kevin Bridgewaters, cu 28 de puncte, urmat de Tasic – 14, Florveus – 7, Czmor – 6, Popa – 4, Mihuți – 2 și Pătru – 2. De partea cealaltă, Kuburovic s-a remarcat cu 21 de puncte, urmat de Silvășan, cu 16.

Timba a abordat jocul de astăzi, din sala „Horia Demian”, cu doar trei jucători străini. E vorba despre Kevin Bridgewaters, Marjan Tasic și John Florveus. Deși a fost înscris pe foaia de joc, David Lawrence nu a bifat nici măcar o secundă în fața fostei sale echipe. De altfel, timișorenii se vor despărți de jucătorul american imediat după acest joc, Lawrence devenind al patrulea străin disponibilizat de „urși” în ultimele două săptămâni, după Jordan Glynn, Denham Brown și Richard Delk.

About Gabriel Toth