Duel bănățean la fileu


Singurele echipe de volei masculin de la nivel de seniori din Banat se înfruntă sâmbătă, la Timișoara. Universitatea primește vizita celor de la Banatul Caransebeș, formație revenită în circuit după un an de pauză.

Derby-ul voleiului bănățean va avea loc sâmbătă, în sala de sport a Universității din Timișoara. Liderul seriei vest, „U”, va fi vizitată de Banatul Caransebeș, grupare ce a reapărut în acest an în competițiile de seniori, după un an de pauză.

Echipa pregătită de Sorin Grădinaru e favorită certă în întâlnirea de sâmbătă. „Studenții” au început foarte bine sezonul, „U” fiind, de altfel, singura echipă cu două victorii în primele două runde. În ciuda diferenței clare de valoare dintre cele două loturi, Sorin Grădinaru a anunțat că va utiliza cel mai bun sextet de care dispune la ora actuală, dar pe parcurs, dacă scorul îi va permite, va rula întreg colectivul.

Formația din Caransebeș, antrenată de Eduard Niță,  a început cu o înfrângere dură campionatul, 0-3 la Câmpia Turzii, însă a arătat certe semne de viață runda trecută, atunci când a trecut cu 3-2 de fosta prim-divizionară Torpi Tg. Mureș.

Partida Universitatea Timișoara – Banatul Caransebeș, din cadrul etapei a III-a a Diviziei A2 Vest, va avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 12, în sala de sport a UVT.

About Gabriel Toth

Leave a Reply