Dragoș Andrei, încrezător în forța echipei: „Deja arătăm mai bine”

1379252_493482920748135_1318444120_n
BC Timișoara reia duminică lupta pentru play-off-ul Ligii Naționale, urmând a primi, pe teren propriu, replica celor de la BCMU Pitești. Dragoș Andrei a reușit prestații bune în ultimele meciuri, chiar dacă rezultatele echipei nu au fost dintre cele mai bune, fiind încrezător în șansele de calificare în play-off.

Dragoș Andrei a început bine anul 2014, cel puțin pe plan personal, el reușind cea mai bună evoluție stagională în turul „dublei” din Cupa României, cu CSM Oradea, când a contribuit cu 14 puncte la zestrea alb-violeților. „În primul rând, coach mi-a dat încredere de când a venit. A vorbit cu mine, mi-a spus că îmi va oferi șanse, pentru că va trebui să mă pun, încetul cu încetul, pe picioare. Meciul acela se adaugă la cele de pregătire bune pe care le-am făcut și la antrenamente. Personal, mi-a dat mare încredere acea performanță, îmi pare rău că n-am repetat-o și în meciul retur, dar sper să reușesc o asemenea prestație de cât mai multe ori în acest sezon”, a spus Dragoș Andrei.

Pentru BC Timișoara a rămas doar lupta din campionat, acolo unde gruparea alb-violetă are de urcat trei poziții pentru a prinde play-off-ul. „Ca grup suntem mult mai uniți acum. Deși am spus tot timpul că vrem să ne calificăm, eram conștienți de la bun început că avem în față două meciuri foarte grele. Am încercat să creștem de la meci la meci și am reușit acest lucru. De aici înainte, fiecare meci va fi o finală pentru noi, ne interesează foarte mult campionatul și sper să ne îndeplinim obiectivul”, a declarat Dragoș Andrei.

Baschetbalistul ce va împlini 27 de ani la finele acestei luni a analizat șansele echipei sale la play-off și consideră că jocul s-a schimbat mult în bine în ultima perioadă. „Trebuie să câștigăm neapărat toate meciurile de acasă și apoi, în deplasare, să încercăm să luăm ceva puncte de pe terenul echipelor cu care ne batem pentru play-off. Eu zic că deja arătăm mai bine. Am vorbit și cu colegii de la alte echipe și toată lumea mi-a spus că jucăm mai bine decât în prima parte a campionatului”, a mai spus Andrei.

„Piteștiul are o echipă ușor schimbată. Au renunțat la un jucător pe poziția 4 și au adus un altul, nu știm foarte multe despre el momentan, doar faptul că e un foarte bun shooter. Dar pentru prima oară în acest campionat, cred că avem un avantaj sub panou”, a prefațat Dragoș Andrei primul joc din retur pentru BC Timișoara, ce va avea loc duminică, de la ora 20, în sala „Constantin Jude”, în compania celor de la BCMU Pitești.

About Gabriel Toth