Dragan Petricevic revine la Timişoara! Luni va conduce primul antrenament al echipei

dragan-petricevic

După despărţirea de Tudor Costescu, BC Timişoara s-a reorientat rapid şi a bătut deja palma cu viitorul antrenor al echipei. Acesta e Dragan Petricevic, cel ce va conduce, începând de luni, 2 decembrie, antrenamentele echipei. Tehnicianul bosniac a pregătit Elba, devenită apoi BCT, în perioada 2006-2011, cucerind în această perioadă şi unicul trofeu al baschetului timişorean.

Cel mai iubit antrenor din baschetul timişorean revine acasă. După doi ani şi jumătate de pribegie, în Tunisia şi Georgia, intercalate de o scurtă escală la Sibiu, Dragan Petricevic se întoarce la BC Timişoara. Tehnicianul care cucerea Cupa României cu Elba în 2010 a bătut palma cu conducerea “leilor”, semnând un contract valabil pentru un an şi jumătate, până la finalul sezonului 2014-2015.

Dragan Petricevic a fost cel mai longeviv antrenor al grupării alb-violete din ultimul deceniu. El a condus echipa în perioada 2006-2011, timp în care a cucerit Cupa României, în 2010, şi a bifat o finală de campionat, în 2008-2009.

Noul tehnician al echipei va sosi duminică la Timişoara, iar luni va conduce primul antrenament. Cel mai probabil, secundul său va fi Nenad Mandic, tehnicianul ce l-a asistat pe Tudor Costescu şi care va pregăti echipa pentru jocul de sâmbătă, cu CSU Sibiu.

About Gabriel Toth