Cristian Sculici: „Am făcut cadouri adversarului”

© Emanuel Titus Iliesi

© Emanuel Titus Iliesi

CS Ineu a pierdut ieri, pe teren propriu, amicalul susținut în compania liderului din C4, ASU Politehnica. Alb-violeții s-au impus cu 3-0, după un joc dominat de la un capăt la altul, în fața unei echipe care s-a schimbat mult față de turul campionatului.

Antrenorul formației din Țara Zarandului, Cristian Sculici, e supărat că elevii săi iau decizii greșite atât în faza de atac, cât și în cea de apărare, cele trei goluri ale alb-violeților venind în urma unor greșeli individuale.

„Am întâlnit o echipă bună, cu pretenții la Liga a II-a. Eu nu pun mare preț pe rezultate, dar din păcate unele probleme la noi persistă. Ratăm cu foarte mare ușurință ocaziile sau luăm decizii greșite și facem cadouri adversarului. Și la acest meci, primul gol a plecat din zonă centrală, apoi am avut penalty, dar nu am marcat, iar apoi, în repriza a doua, în loc să jucăm mingea luăm gol. Probabil a fost și un fond de oboseală, deoarece noi am încărcat mai mult în această perioadă, în condițiile în care începem campionatul din etapa a doua. Sper să corectăm aceste greșeli, pentru că altfel ne va fi foarte greu”, ne-a declarat Sculici.

CS Ineu a traversat o iarnă zbuciumată, începută cu unele probleme financiare, rezolvate între timp, și continuată cu plecări, din varii motive, a nu mai puțin de opt jucători. În testul de ieri, cu ASU Politehnica, au evoluat patru dintre noutățile pe care arădenii le propun pentru retur: portarul Mitrea, mijlocașii Spătaru și Botaș, alături de atacantul Rădulescu, aflat la primul joc pentru CS Ineu.

„Nu vorbesc despre valoarea jucătorilor, dar e firesc, au venit jucători din ligile inferioare, fără experiență. Dar încercăm să îi integrăm, să formăm o echipă, deoarece, până la urmă, unitatea grupului e mai importantă decât individualitățile”, ne-a mai declarat Cristian Sculici.

CS Ineu a evoluat în meciul de ieri, cu ASU Politehnica, în formula Mitrea – Zdrențan, Călăcean, Bier, Hulbăr, Ciocan, Clej, Spătaru, Botaș, Huțanu, Rădulescu. Au mai intrat Pușcaș – Popovici, Sintulescu, Talpaș, Udrescu, Mâneran, Mașniță, Cioboată, Karmanoczky și Jilavu.

About Gabriel Toth

Leave a Reply