Foto: Emanuel Titus Ilieși / Mediafax Foto

Luceafărul Oradea a pus punct unei serii pozitive din campionat, prin înfrângerea cu 2-0 suferită astăzi, pe „Știința”, în fața Politehnicii Timișoara. Cele trei victorii din ultimele trei etape nu au reușit să aducă bihorenilor determinarea necesară pentru a câștiga puncte și pe Bega. Antrenorul Luceafărului, Cristian Dulca, a remarcat spiritul de sacrificiu al alb-violeților, care au depus un efort considerabil în ciuda oboselii acumulate în lunga deplasare de la Suceava.

„După trei victorii, se pare că aerul a devenit prea tare pentru noi. Am întâlnit o echipă extrem de determinată şi vreau să îi felicit pe cei de la Poli pentru atitudine. Ştiam că nu ne va aştepta un meci uşor la Timişoara. Nu pot să spun că noi am intrat pe vârfuri, dar în prima repriză am practicat un joc extrem de slab. Nu-mi pot explica de ce, pentru că am avut şi o zi în plus de recuperare. Din acest punct de vedere, cei de la Poli sunt de felicitat. În partea a doua, am dominat, chiar dacă am rămas în zece oameni. Din păcate, am primit al doilea gol la o fază în care noi eram în atac”, a declarat Dulca.

Tehnicianul bihorenilor a vorbit despre planurile echipei sale din acest sezon, mulțumind conducerii pentru punctualitate cu care achită drepturile salariale ale jucătorilor.

„Noi ne pregătim deja pentru următorul meci. Pentru noi e important să ieșim din acea zonă a clasamentului, să acumulăm cât mai multe puncte până în iarnă. Vom vedea apoi ce vom face, deoarece din iarnă încercăm să ne întărim lotul. Doresc să felicit conducerea, care a făcut eforturi deosebite de a plăti primele și salariile la zi. Pot spune că suntem privilegiați din acest punct de vedere, pentru că în ziua de astăzi sunt echipe cu probleme financiare destul de mari. Datori am rămas noi astăzi, în ceea ce privește atitudinea…”, a mai spus Dulca.

Pentru antrenorul Luceafărului, meciul de la Timișoara a prilejuit o frumoasă revedere cu fostul său coleg din anii frumoși ai Rapidului, Bogdan Andone.

„Am fost colegi de cameră și, vă dați seama, fiecare dintre noi și-a dorit să câștige. Săptămâna trecută a fost la fel, la Arad, când m-am întâlnit cu Cristian Todea, care mi-a fost elev la Mediaș. Ăsta e fotbalul… Cei de la Poli și-au dorit mai mult, s-au sacrificat. Noi nu am reușit să ne creăm ocazii, cel puțin în prima repriză”, a mai declarat Cristian Dulca.

Leave a Reply