Comunicat Asociația Suporterilor Timișoreni ”Druckeria”

În atenția ziarului online debanat.ro,

În ultimii ani am citit și zâmbit amar la încercările permanente de discreditare a Asociației Suporterilor Timișoreni ”Druckeria” de către dumneavoastră. Credem că a venit momentul să facem anumite precizări.

Conducerea Asociației Suporterilor Timișoreni ”Druckeria” a fost aleasă prin vot democratic de către membrii ei cotizanți, și are, conform statutului, următoarea componență: Sebastian Novović (președinte), Sașa Moza (vicepreședinte), Emanuel Cernescu (vicepreședinte), Silvian Radosav (vicepreședinte), Adrian Serețan (secretar). Cristian Brâncovan nu este purtătorul de cuvânt al asociației, părerile exprimate de dumnealui venind în nume propriu, nereprezentând poziția oficială a asociației, așa cum a și afirmat-o în repetate rânduri. Cu toate acestea, domnul Brâncovan este unul din cei peste 300 de membri cotizanți ai asociației, fiind în repetate rânduri mult mai bine informat decât dumneavoastră. Reamintim că toate comunicatele de presă venite din partea asociației au fost și vor fi transmise strict prin intermediul site-ului nostru oficial, iar declarațiile oficiale de presă au venit și vor veni exlusiv prin vocea președintelui Sebastian Novović sau a vicepreședintelui Emanuel Cernescu.

De asemenea, Bogdan Herzog nu este unul dintre liderii Druckeria, așa cum tot încercați să insinuați, ci este unul dintre cei 15 membri fondatori (fără putere de decizie, conform statutului asociației), dar și unul dintre membrii noștri cotizanți. Dorim ca pe această cale să îi mulțumim că a pus, alături de mulți alții, bazele acestei asociații care în ultimii ani a reușit să se implice activ în comunitate, fie că vorbim despre oraș sau județ. De asemenea, dorim însă să precizăm că ne delimităm de activitatea politică a sa sau a oricărui alt membru Druckeria.

Pe această cale facem apel la dumneavoastră să încetați a mai târî numele asociației în disputele și vendetele dumneavoastră politice, dar, mai ales, să încetați această manipulare permanentă în privința Asociației Suporterilor Timișoreni ”Druckeria”. Nu am fost, nu suntem și nici nu vom fi vreodată o asociație care să apere sau să promoveze mediul politic. Nu ne interesează și nu ne va interesa niciodată acest lucru, scopul nostru fiind altul: acela de a încerca mereu să apărăm și să promovom sportul și valorile locale!

În atenția membrilor cotizanți Druckeria

În urma atacurilor mediatice repetate din partea portalului debanat.ro, a căror țintă am fost, am luat decizia de a consulta casa de avocatură care ne reprezintă pentru a găsi soluții de a acționa în judecată, atât în numele Asociației Suporterilor Timișoreni ”Druckeria”, cât și în numele dumneavoastră propriu, ca și membrii ai acestei asociații, ziarul online debanat.ro. Considerăm că atât imaginea asociației, cât și imaginea dumneavoastră ca membri, a avut de suferit des în urma remarcilor nefondate repetate venite din partea acestei redacții. Despre acest subiect vom discuta mai multe la următoarea Adunare generală a membrilor cotizanți.

Cei mai frumoși ani sunt cei ce vor veni!

Asociația Suporterilor Timișoreni ”Druckeria”
Timișoara, 6 iunie 2014

 

Leave a Reply