Comisia de Recurs a FRF se reunește luni pentru a face lumină în Liga a IV-a Timiș

DSC_0017 (Medium)

După deciziile nefavorabile și chiar bizare de pe plan local, ASU Politehnica a făcut recurs la FRF, pentru o soluționare regulamentară a controversatului caz de retragere a celor de la FC Chișoda. Comisia de Recurs a forului național a acceptat apelul alb-violeților, termenul de judecată fiind fixat pentru luni, 16 iunie, de la ora 14.

ASU Politehnica a făcut recurs la FRF, bazându-se pe articolul 45, alineatul 6 din statutul FRF, în care se precizează că „hotărârile pronunțate de Comisiile de Apel sau Recurs ale Asociațiilor Județene de Fotbal pot fi atacate la Comisia de Recurs a FRF”. Recursul alb-violeților a fost redactat de avocatul Radu Chiriță din Cluj, în colaborare cu firma de avocatură Piperea & Associates din București, și a fost depus joi la Federație.

Recursul timișorenilor a fost acceptat, iar termenul de judecată fixat pentru această speță e luni, 16 iunie, ora 14, pe lângă ASU Politehnica mai fiind citate FC Chișoda și CS Ghiroda.

„Mergem cu speranța că vom câștiga și că se vor respecta regulamentele. Noi am fost întotdeauna corecți față de regulamente, am respectat toți pașii legali. Indiferent de decizia pe care o va lua Comisia de Recurs, o vom respecta, așa cum am respectat și deciziile Comisiei de Disciplină și Comisiei de Apel de la AJF”, ne-a declarat directorul sportiv al lui ASU Politehnica, Sorin Brîndescu.

Comisia de Recurs a FRF e formată din Dorin Silviu Sabău (președinte), Elena Stoian (vicepreședinte), Daniela Mândruță, Marcel Vrabie, Eduard Popa (membri) și George Gherman (secretar). Conducătorul comisiei, Dorin Silviu Sabău, e un cunoscut avocat din capitală, care în trecut a activat ca procuror la Tribunalul Militar București.

About Gabriel Toth

Comments

  • DANI says

   Se apeleaza la respectarea regulamentelor nu la tiganii.Noi mereu am fost sanctionati datorita regulamentelor .Mereu am pierdut de ce acum sa nu fim si avantajati datorita APLICARII REGULAMENTELOR.POLI 1921 A DISPARUT DATORITA REGULAMENTELOR.TUI STI CE TIGANII AU FACUT CEI DE LA GHIRODA.UNII ADVERSARI AI LOR AU JUCAT TEATRU NU FOTBAL CU EI.

   • dani says

    De ce nu a batut poli pe chisoda pe teren atunci? Nu i-o lasat ghiroda?…pacat…se grabesc cei de acolo sa ajunga sus..se pare ca nu le pasa cum ajung sus..
    Frumos ar fi in caz ca frf le da dreptate de cauza celor de la ASU,acestia sa refuze sa joace barajul si sa continue in liga 4-a…

Leave a Reply