stefan1 (Medium)CH Poli va disputa sâmbătă primul meci pe teren propriu din actualul sezon. Handbaliștii timișoreni primesc vizita nou-promovatei Dunărea Călărași, o grupare ce a produs primul șoc al noului sezon, învingând în runda inaugurală campioana ultimilor ani, HCM Constanța.

CH Poli și Dunărea Călărași abordează meciul de sâmbătă cu stări de spirit diferite. Timișorenii s-au întors învinși de pe terenul lui Dinamo, în vreme ce noua echipă a lui Aihan Omer a învins campioana HCM Constanța, cu 32-30. Un meci pe care antrenorul Constantin Ștefan nu îl consideră deloc ușor, dar pe care elevii săi sunt obligați să îl câștige.

„Din prima etapă s-a dovedit că va fi un campionat echilibrat, prin rezultatele care s-au înregistrat. Primim vizita unei echipe nou-promovate, dar care în această vară a realizat câteva transferuri importante. În prima etapă a produs surpriza, învingând Constanța. Mai mult ca sigur va aborda meciul de la Timișoara cu entuziasm, dar sper ca la ora jocului echipa noastră să fie într-o formă bună și să ne asigurăm victoria. Jucăm pe teren propriu, victoria cred că ne e la îndemână, trebuie să dăm totul pe teren și trebuie să facem ca iubitorii de handbal din Timișoara să vină la sală”, a declarat Constantin Ștefan.

Tehnicianul alb-violeților a făcut o scurtă caracterizare a formației din Călărași, întărită serios după obținerea promovării în Liga Națională.

„Au o linie de 9 metri foarte puternică, au adus un portar ucrainean, care a avut intervenții foarte bune în meciul cu Constanța, au două extreme care au fost acum două sezoane la Suceava, Mitrea și Gavriloaia. O echipă destul de închegată, dar noi sperăm să facem un meci bun, să contracarăm jocul lor de atac și să îi surprindem pe apărare. Am început să ne gândim la acest meci imediat după ce-am revenit de la București”, a mai spus Constantin Ștefan.

Partida dintre CH Poli Timișoara și Dunărea Călărași se va disputa sâmbătă, de la ora 17, în sala „Constantin Jude”.

Leave a Reply