CH Poli, fără vlagă pe final de sezon regular: 23-30 cu CSM București

DSC_4673 (Medium)Cum visul play-off-ului s-a năruit etapa trecută, odată cu înfrângerea de pe terenul vicecampioanei falimentare Știința Bacău, handbaliștii de la CH Poli par a aștepta meciurile din play-out. Elevii lui Pero Milosevic nu au contat miercuri, la ultima reprezentație pe teren propriu din sezonul regular, în fața celor de la CSM București. Gruparea din capitală s-a impus în sala „Constantin Jude” cu 30-23.

Timișorenii au condus doar în debutul partidei, cu 1-0, după care formația bucureșteană s-a instalat la cârma jocului. La pauză, încă se păstra echilibrul, CSM-ul având doar două goluri avans, 11-9. În partea secundă, alb-violeții s-au apropiat chiar la un gol, însă lipsa de inspirație într-un moment de superioritate numerică, în care au ratat patru atacuri și au încasat două goluri, a făcut diferența.

Principalul marcator al lui CH Poli a fost Ghiță Irimescu, cu 7 goluri, urmat de Timofte 5, Chikovani 4, Leordean 3, Grigoraș 3 și Fenici 2. De partea cealaltă, principalul pericol pentru poarta timișoreană a fost Milos Kostadinovic, autor a 6 goluri.

La final, antrenorul Pero Milosevic și-a băgat elevii într-o ședință prelungită, declarându-se foarte supărat de indisciplina tactică și de lipsa de determinare a echipei. „Am avut multă dorință de victorie, dar am fost foarte indisciplinați tactic. Când ne apropiam la un gol, comiteam mereu câte o greșeală. În repriza a doua, am încercat sistemul de apărare 5+1 și chiar cu doi jucători om la om, dar tactica nu a dat rezultate. După meci, am avut o ședință în care fiecare și-a spus punctul de vedere, pentru a ne lămuri și a ridica moralul grupului. În superioritate numerică am jucat foarte rău. Am ratat atacurile și am încasat două goluri, ceea ce e inadmisibil. În acel moment, s-a rupt jocul și au apărut nervii la băieții mei. E tocmai ceea ce trebuie să eliminăm acum, în perspectiva jocului de la Suceava. Putem repara greșelile, cred că în această echipă unii ar trebui să își facă autocritica, să-și recunoască erorile și să fie mai disciplinați tactic. Acum, treaba mea e să unesc echipa, nu să o las să abandoneze lupta. Ne pregătim pentru următorul meci, încheiem sezonul regulat, iar în play-out trebuie să jucăm foarte bine”, a declarat Pero Milosevic.

CH Poli va încheia sezonul regular săptămâna viitoare, cu un joc pe terenul formației CSU Suceava.

About Gabriel Toth

Leave a Reply