CH Poli defilează pe terenul Stelei

DSC_4679 (Medium)CH Poli pare să își fi revenit din criză, odată cu instalarea la timonă a sârbului Pero Milosevic. După succesul de săptămâna trecută cu Energia Târgu Jiu, alb-violeții au reușit o victorie clară ca lumina zilei la București, pe terenul Stelei. A fost 32-24 pentru bănățeni, care continuă să spere la un loc de play-off.

CH Poli a condus în permanență pe durata părimei reprize, reușind să găsească ușor drumul spre gol. Cu un Ghiță Irimescu în mare formă, alb-violeții au intrat la cabine la adăpostului unui avantaj de două goluri, 15-13, care nu prefigura însă diferența ce avea să se înregistreze la final.

Steaua a fost incapabilă să găsească o replică pe măsură, iar din minutul 41, atunci când Rodrigo Salinas a părăsit suprafața de joc din cauza unei accidentări, diferența de pe tabelă a început să se mărească și mai mult. Alb-violeții au gestionat perfect finalul, unul în care nu și-au mai creat singuri emoții, la fel ca în multe alte partide din acest sezon pe care le aveau în mână.

Pivotul Ghiță Irimescu a fost cel mai prolific marcator al handbaliștilor timișoreni, cu 12 goluri, urmat de Grigoraș 6, Timofte 5, Fenici 4, Kaftin 2, Halcă 2, Santeiu 1. De partea cealaltă, Steaua a marcat prin Rudovic 7, Corzo 5, Salinas 5, Georgescu 2, Hrimiuc 1, Nistor 1, Arsene 1, Dumitrache 1 și Szoke 1.

Pentru CH Poli urmează joi o nouă întâlnire pe teren propriu cu campioana en titre, HCM Constanța. Meciul nu se va desfășura însă la Timișoara, deoarece sala „Constantin Jude” va fi ocupată, în a doua jumătate a acestei săptămâni, cu Internaționalele de Badminton ale României. În consecință, întâlnirea a fost mutată în Sala Polivalentă din Reșița și se va disputa cu începere de la ora 18.30.

About Gabriel Toth

Leave a Reply