CH Poli bifează al doilea succes consecutiv

ch poliCH Poli s-a impus astăzi, cu 29-26, pe teren propriu, în fața nou-promovatei CSM Ploiești și bifează astfel a doua victorie la rând în Liga Națională. Alb-violeții s-au impus mult mai clar decât o arată scorul final, reușind să se desprindă pe tabelă de la jumătatea primei reprize.

Start echilibrat de joc astăzi, în sala „Constantin Jude”. Nou-promovata din Ploiești venea după trei înfrângeri la rând, pe fondul unor prestații totuși bune, astfel că era decisă să își vândă scump pielea la Timișoara. Paradele lui Zlatko Daskaloski, din nou în zi de grație, și incapacitatea prahovenilor de a profita de situațiile de superioritate numerică au ușurat însă munca lui Fenici & co. La pauză, se înregistra o diferență netă, de șase goluri în favoarea bănățenilor, 18-12.

În partea secundă, eficiența din atac a scăzut, Ploieștiul s-a apropiat pe tabelă, însă chiar și așa, problema învingătoarei nu s-a pus în niciun moment. Notabil pe final debutul în alb-violet a interului stânga Claudiu Șimicu. Fratele mai mic al mult mai celebrului Alexandru Șimicu a revenit pe Bega, după o aventură la HCM Constanța, formație desființată în vara acestui an.

Principalii marcatori ai lui CH Poli din meciul de astăzi au fost Irakli Chikovani și Cristian Fenici, ambii cu câte 6 reușite. Pe lista marcatorilor s-au mai înscris Timofte 5 goluri, Lasica 5, Halcă 4, Grigoraș 2 și Pejovic 2. De partea cealaltă, prahovenii au punctat cel mai mult prin Răzvan Farcaș, 7 goluri, urmat de Dragnea și Khaled, ambii cu câte 5.

Pentru CH Poli urmează, vinerea viitoare, o deplasare de foc, pe terenul campioanei Minaur Baia Mare.

About Gabriel Toth

Leave a Reply