cfr-navobi-iasi (4)
Fetele de la CFR au rămas doar cu florile primite de la echipa masculină a clubului în acest debut de primăvară. „Leopardele” au cedat astăzi, cu 0-1, chiar la Gara Mare, în fața principalei contracandidate la locul 2, Real Craiova, la capătul unui joc tern, fără orizont, de partea ambelor combatante.

O iarnă întreagă au așteptat fetele de la CFR meciul de astăzi, cu Real Craiova. O veritabilă „finală” pentru locul 2 în sezonul regulat, în fața principalei contracandidate, pe terenul căreia pierduseră în tur, la limită. La ora jocului, „leopardele” au fost însă lipsite total de inspirație, construind greoi și nereușind să-și creeze nici măcar o ocazie notabilă de gol.

Un joc lipsit de sare și piper au etalat și craiovencele, care au beneficiat însă de un „cadou” de 8 martie din partea gazdelor. În minutul 40, portarul CFR-ului, Mirela Abălașei, a scăpat neașteptat o minge centrată de pe dreapta, aceasta fiind apoi împinsă în plasă, prin alunecare, de Iulia Obreja, cu toată opoziția Elenei Mirică.

Un joc modest, care nu i-a putut bucura pe cei aproape 300 de spectatori ce au profitat de ziua însorită și au luat astăzi drumul arenei de la Gara Mare.

CFR Timișoara (antrenor Florin Bugar): Abălașei – Șodinca, Durlă, Mirică, Heisu, Ababei, Molnar (cpt.), Lihet, M. Voica, Herczeg, Sîrbovan. Au mai intrat Sas, Obrad, Bistrian, Stroia și Despa.

Real Craiova (antrenor Călin Pătrașcu): Bertea – Tomescu, Comănoiu, Ristache, Cl. Buză, Stanciu, Cojocaru, Cosma, Hornea, Peșu (cpt.), Obreja. Au mai intrat Micu, Pozmar, Simion, Dinescu și Ioniță.

DSC_4946 (Small)Florin Bugar: „Mă gândesc să renunț”

Fluierul final l-a găsit negru de supărare pe antrenorul CFR-ului, Florin Bugar. „Mare dezamăgire. După meciul de astăzi, pot spune că mi-e rușine că sunt antrenor de fotbal. Din păcate, azi am practicat un joc care nu face deloc cinste acestui sport. Sunt foarte dezamăgit, foarte supărat, n-aș vrea să vorbesc prea multe acum, după meci. Sunt foarte agitat și n-aș vrea să spun lucruri prostești. Echipa din Craiova n-a fost cu nimic mai bună, însă noi am jucat foarte slab. Două echipe modeste, modeste… Am sperat ca, aducând două-trei jucătoare, să avem un plus de valoare. Dar, din păcate, multe dintre ele nu și-au arătat valoarea în jocul de astăzi”, a declarat Bugar.

De altfel, tehnicianul formației alb-vișinii a declarat că se gândește chiar la demisie. „E cel mai slab joc de când antrenez echipa asta. În momentul de față, sunt atât de supărat încât mă gândesc să renunț la echipă. Dar vom vedea săptămâna viitoare… Mi se pare o bătaie de joc ce fac aici. Eu n-am uitat să antrenez de la o lună la alta sau de la un an la altul. Avem o altă problemă, pe care dacă nu reușesc să o gestionez în timp foarte scurt, voi renunța. E o problemă de atitudine, aici e cel mai grav”, a mai spus Bugar.

Leave a Reply