CFR Timișoara încheie turul pe scut: 1-9 la Dudeștii Vechi

1376321_545525352198598_517243313_n
Iarna se anunță una lungă și grea pentru CFR. Trupa lui Andrei Pobega a suferit cea mai usturătoare înfrângere din ultimii ani buni astăzi, la Dudeștii Vechi, în ultima etapă a turului de campionat. A fost 9-1 pentru Pobeda, la capătul unui meci ce a oferit, printre altele, și un nou golgheter Ligii a IV-a.

CFR Timișoara s-a întors cu tolba plină de goluri de la Dudeștii Vechi. Feroviarii au fost tocați mărunt de Pobeda, care a punctat de nu mai puțin de nouă ori în poarta nefericitului Rain. Cu un prim 11 cu multe improvizații, datorate absențelor, elevii lui Andrei Pobega n-au găsit drumul spre poartă decât o singură dată, prin Vântură, în ultimul sfert de oră a partidei.

„Am avut o serie de indisponibili. Cel puțin în linia de fund am fost nevoit să improvizez cu jucători ce n-au evoluat niciodată acolo. Diferența nu e prea mare, ținând cont de ceea ce s-a jucat, dar în orice caz e un rezultat rușinos. Nu mi s-a întâmplat să pierd la un asemenea scor nici pe vremea când eram jucător”, ne-a declarat la finalul jocului antrenorul „leoparzilor”, Andrei Pobega.

Pentru Pobeda, Fabian Novac a marcat de patru ori, el urmând să ierneze în fruntea clasamentului golgheterilor cu 19 reușite la activ în prima jumătate a campionatului. Celelalte puncte ale bulgarilor au fost semnate de Kalapiș (2), R. Mirciov, S. Budur și Vasilcin.

La Gara Mare se anunță o iarnă extrem de friguroasă, mai ales că nici situația financiară a clubului nu e una de invidiat. Totuși, Andrei Pobega spune că nu are de gând să se lase păgubaș. „Vom sta de vorbă, vom trage linie și vom vedea ce se va întâmpla. Pentru mine cel puțin, tot ceea ce s-a întâmplat în acest tur de campionat e mult sub așteptări. Nu se pune problema să renunț, chiar dacă am fost pe punctul de a o face în această toamnă. Nu sunt un laș. Trecem cu toții printr-o perioadă dificilă, și la nivel de club. Probabil ne vom axa pe copiii crescuți în centrul nostru”, ne-a mai precizat Pobega.

CFR-ul a evoluat astăzi, la Dudeștii Vechi, în formula Rain – Berar, Livădaru, Neamțu, Bonda – Vântură, Baidoc, Domșa, Crișan – Popa, Iorgovan. A mai intrat Jucu.

About Gabriel Toth