CFR cedează la restart: 2-3 la FC Chișoda

2
CFR Timișoara a început cu stângul returul de campionat, cedând cu 2-3, în deplasare, cu FC Chișoda. Un debut nefericit pentru Daniel Oberșterescu, în calitate de antrenor, acesta declarându-se total nemulțumit de atitudinea elevilor săi din acest meci.

După o iarnă zbuciumată, cu multe schimbări la nivel de lot și bancă tehnică, CFR Timișoara s-a prezentat sub așteptări pe terenul celor de la FC Chișoda. Începutul de meci le-a fost însă extrem de favorabil „leoparzilor”, care din minutul 3 au evoluat cu un om în plus, Berar deschizând scorul din lovitura liberă ce a rezultat din acest incident. Gruparea alb-vișinie nu a reușit să închidă jocul, așa cum s-ar fi impus în această situație, lipsa de inspirație din atac ținând Chișoda în meci. Gazdele au restabilit, de altfel, egalitatea în minutul 35, dintr-un penalti transformat de Gherman.

Imediat după pauză, raportul numeric s-a reechilibrat, Iakab fiind eliminat, pentru două cartonaște galbene venite „în urma a două stupizenii”, așa cum ne-a relatat antrenorul-jucător Daniel Oberșterescu. Chișoda a profitat din plin de acest lucru și a preluat conducerea, Gherman trecându-și în cont „dubla” cu un șut de la 35 de metri, care l-a prins pe picior greșit pe portarul Rain. Gazdele aveau să se și distanțeze, în minutul 60, grație reușitei lui Berceanu, CFR-ul nereușind să mai puncteze decât o singură dată, în minutul 75, prin nou-intratul Ițu.

„Sunt foarte dezamăgit de atitudinea pe care au arătat-o băieții astăzi. Am făcut, pe deasupra, și un joc execrabil. Chiar jucătorii de la care mă așteptam cel mai mult să ne ajute, să ne aducă un plus, m-au dezamăgit. Noi am jucat pe prime, pe masă la final, ne-am pregătit toată iarna, asta în timp ce Chișoda abia s-a strâns, nu făcuse niciun antrenament și nu disputase niciun amical. După golul lui Berar, din minutul 3, n-am fost în starte să șutăm la poartă, în superioritate numerică. Primul nostru șut a venit după minutul 60”, ne-a declarat antrenorul-jucător Daniel Oberșterescu.

Acesta l-a remarcat, în schimb, chiar pe fratele său, Sorin, utilizat pe postul de închizător și schimbat datorită unei accidentări la metatarsiene. „A fost singurul cu atitudine, singurul peste media echipei. Și nu spun asta doar pentru că e fratele meu. Ăsta a fost adevărul”, ne-a mai spus antrenorul „leoparzilor”.

CFR Timișoara a evoluat astăzi, la Chișoda, în formula Rain – Iordache, Hrițcan, D. Oberșterescu, Livădaru – Berar, S. Oberșterescu, Iakab, Vântură – Ardelean, Crișan. Au mai intrat Janai, Domșa, Ițu și Popa.

About Gabriel Toth

Leave a Reply