CFR cedează la limită la Șag: „Suntem într-o situație disperată”

cfr14
CFR Timișoara s-a întors cu mâna goală de la Șag, acolo unde a fost întrecută la limită, 1-2 de trupa lui Adrian Ianoșev. „Leoparzii” au fost aproape de a smulge măcar o remiză de pe malul Timișului, însă elevii lui Andrei Pobega au ratat din nou exasperant și, în plus, le-a fost refuzat și un penalti clar, în minutul 74.

CFR Timișoara continuă seria deplasărilor neproductive. Gruparea alb-vișinie a pierdut astăzi la Șag, după un joc echilibrat, din care putea scoate măcar un rezultat de egalitate. În prima repriză, „leoparzii” au avut ocaziile mai mari, dar gazdele aveau să intre în avantaj la cabine, grație reușitei din minutul 41 a celui mai experimentat jucător din lot, Leo Chitescu. Oaspeții și-au continuat atacurile în repriza a doua, iar golgheterul Sergiu Iorgovan a restabilit egalitatea la zece minute de la reluare, ajungând la cota 15 în ceea ce privește numărul reușitelor din acest sezon. Timișorenii nu s-au putut bucura prea mult de gol, deoarece Situwe și-a adus din nou echipa în avantaj, la faza imediat următoare.

Cel mai controversat moment al meciului s-a petrecut în minutul 74, atunci când feroviarii au solicitat penalti, la intervenția portarului Dubou asupra lui Iorgovan. „Sergiu a scăpat singur cu portarul, a dat în minge, dar portarul i-a luat picioarele. A fost penalty clar, după mine”, ne-a relatat antrenorul Andrei Pobega, trimis în tribună de centralul Daniel Neagoe datorită protestelor ce au urmat deciziei sale. „Centralul a fost astăzi sub orice critică. De tușieri n-am ce să comentez. Pe mine m-au și eliminat. Probabil nici de această dată nu se va lua vreo măsură împotriva lui”, ne-a mai spus Pobega.

În ceea ce privește situația în care a ajuns echipa sa, tehnicianul CFR-ului e tranșant: „Suntem într-o situație disperată. Avem nevoie foarte mare de puncte și ne așteaptă o perioadă extrem de grea, în care vom întâlni ASU Poli, Ghiroda și Pobeda. Sper să obținem tot ce putem din aceste jocuri, iar apoi în iarnă să tragem linie, să vedem unde ne aflăm”.

CFR Timișoara a evoluat la Șag în formula Rain – Livădaru, Oberșterescu, Hrițcan, Parfenie, Berar, Baidoc, Șuleap, Crișan, Iorgovan, Vântură. Au mai intrat Neamțu și Popa, în vreme ce Vlad și Chelbu au rămas rezerve neutilizate.

About Gabriel Toth