Călin Cojocaru: „M-ar fi mulțumit și o remiză în condițiile date”

Național Sebiș a pierdut prima poziție din C4 în duelul direct pentru fotoliul de lider cu ASU Politehnica. Gruparea arădeană a încasat ieri, la Timișoara, tot atâtea goluri câte primise în întreg sezonul, pierzându-și și titlul de cea mai bună defensivă a seriei. Antrenorul oaspeților, Călin Cojocaru, spune că echipa sa s-a confruntat cu probleme medicale în ultimele zile, cauzate de virusul stomacal ce a lovit Sebișul, considerând că și o remiză ar fi fost mulțumitoare în condițiile date.

„Știam că ne așteaptă un meci greu, mai ales că veneam după o săptămână grea. Mai mulți jucători ai noștri au avut probleme de sănătate, au fost internați în spital, li s-au administrat perfuzii. Dar nu vreau să caut scuze în asta, am început foarte prost meciul, am luat două goluri repede, iar acest lucru a contat la final”, a declarat la final Călin Cojocaru.

Principala absență a Sebișului a fost cea a golgheterului Gelu Velici, cel ce marcase mai bine de jumătate din totalul reușitelor echipei în primele opt etape.

„A lipsit într-adevăr Gelu, dar nu vreau să caut acum scuze. El e golgheterul nostru, a marcat 6 goluri până acum, s-a văzut lipsa lui. Practic, am jucat fără vârf astăzi. Orice rezultat pozitiv pentru noi era bun, deci eram mulțumiți și cu o remiză în condițiile date”, a mai spus Cojocaru.

Antrenorul Sebișului a comentat și altercația dintre jucătorii celor două echipe, de la mijlocul reprizei secunde, care s-a soldat cu câte un eliminat în fiecare tabără: Rebenciuc de la gazde și Mihuța de la oaspeți.

„Nu știu de ce a fost atâta tensiune în repriza a doua, probabil din cauza tinereții. Echipa mea e una foarte tânără, cu o medie de vârstă sub 21 de ani. Presiunea publicului nu am înțeles-o, pentru că noi n-am venit decât să jucăm fotbal. În ceea ce privește promovarea, mai e mult de jucat. Nu vreau să vorbesc de ASU Politehnica, nu mă interesează, sunt preocupat doar de echipa mea, să analizăm acest joc, să vedem unde am greșit și să corectăm pentru etapele viitoare”, e de părere Călin Cojocaru.

About Gabriel Toth

Leave a Reply