Bojan Grubisic a revenit la Timișoara


BC Timba a perfectat astăzi ultimul transfer al verii. E vorba despre pivotul Bojan Grubisic, cel care a mai evoluat la Elba în perioada celor mai mari performanțe din istoria clubului.

BC Timba a încheiat transferurile. Bojan Grubisic e ultimul venit în tabăra „urșilor”. Masivul pivot a efectuat astăzi primul antrenament sub comanda lui Bogdan Murărescu, urmând ca în cursul acestei zile să semneze și contractul cu nou-promovata de pe Bega. Grubisic revine astfel la Timișoara după doi ani, el evoluând la Elba, între 2008 și 2010, sub comanda lui Dragan Petricevic. Cu „Leii din Banat”, a disputat o finală de campionat, în 2009, și a cucerit Cupa României, în 2010. După despărțirea de Elba, a mai evoluat la Borac Cacak, în Serbia, iar apoi la BCMU Pitești și CSS Giurgiu.

„Sper să închegăm o echipă bună”

Antrenorul Bogdan Murărescu a tras concluziile primei săptămâni de pregătire, spunând că e mulțumit de atitudinea jucătorilor străini aduși în această vară. „Sper să reușim în această lună rămasă până la primul joc oficial să închegăm o echipă. Ne dorim să facem o figură frumoasă. Jucătorii străini veniți sunt foarte serioși, chiar mă uimește dorința lor de a lucra și de a învăța lucruri noi. Sunt niște băieți extraordinari, caractere foarte bune, exact ce ne-am dorit. Americanii mai au mici probleme de acomodare cu fusul orar, dar aceste lucruri se vor rezolva în curând”, a declarat Murărescu.

Recomandarea antrenorului: Rickey Huckaby

Bogdan Murărescu le recomandă fanilor să îl urmărească pe fundașul Rickey Huckaby în sezonul viitor, americanul fiind un jucător spectaculos și cu un procentaj ofensiv de invidiat. Tehnicianul „urșilor” îl admiră pe noul său elev pentru seriozitatea de care dă dovadă, acesta comportându-se, cel puțin până acum, ca un profesionist desăvârșit. „Sper să reușim să facem meciuri cât mai bune. Îmi propun să câștigăm cât mai multe jocuri, cel puțin acasă. Fanii ar trebui să se aștepte la o dăruire foarte mare din partea noastră. Ne va fi mai greu la început, dar sunt convins că nu vom dezamăgi. Vom juca pragmatic, dar sigur, Chief, la 2,16m, va putea marca de sus, deci va aduce și puțin spectacol. Eu zic că fundașul Huckaby va fi cel care va ridica sala în picioare”, a mai spus Murărescu.

About Gabriel Toth

Leave a Reply