BCM Danzio, în fața unei noi lupte pentru play-off


BCM Danzio va avea parte de un duel puternic în prima intermediară a returului Ligii Naționale. „Panterele roz” se vor duela miercuri cu CSBT Alexandria, formație ce le administra în tur primul eșec stagional.

BCM Danzio va evolua miercuri, pe teren propriu, în fața unei rivale directe pentru un loc în play-off, CSBT Alexandria. Timișorencele n-au deloc amintiri plăcute când vine vorba despre gruparea din Teleorman, mai ales că au suferit în fața acesteia primul eșec din actuala stagiune. În tur, la Alexandria, gazdele au trecut cu 71-47 de fetele pregătite de Dan Ionescu, rezultat ce surprinde mai ales prin proporții, în condițiile în care „panterele roz” veneau după cinci victorii consecutive în Cupa României și Liga Națională.

BCM Danzio și CSBT Alexandria s-au mai întâlnit în play-off-ul campionatului trecut, în disputa pentru locurile 5-8. Timișorencele au reușit să tranșeze atunci duelul în două meciuri, învingând cu 78-68 la Alexandria și cu 86-60 în sala „Constantin Jude”.

CSBT Alexandria și-a efectuat antrenamentul de astăzi la Oradea, unde a disputat meciul restant din etapa a 19-a. Trupa din Teleorman și-a permis să lege cele două deplasări, mai ales că formația de pe Crișul Repede ocupă ultima poziție în clasament, totalizând numai înfrângeri. De altfel, rezultatul vorbește de la sine, formația pregătită de Mădălin Piperea impunându-se cu 84-35 în sala „Antonio Alexe”.

Partida BCM Danzio – CSBT Alexandria se va desfășura miercuri, de la ora 17.30, în sala „Constantin Jude”.

About Gabriel Toth

Leave a Reply