BC Timișoara, spre cea de-a cincea victorie consecutivă


BC Timișoara va evolua sâmbătă, la Miercurea Ciuc, pe terenul uneia dintre codașele Ligii Naționale, BC Perla Harghitei. Formația pregătită de Predrag Badnjarevic încearcă să își treacă în cont cea de-a cincea victorie consecutivă din campionat, care să o mențină în zona podiumului.

BC Timișoara va încerca să-și respecte statutul de favorită și să bifeze cel de-al cincilea succes consecutiv în Liga Națională, în deplasarea de la Miercurea Ciuc. „Leii din Banat” se află din nou între două jocuri de Eurochallenge, astfel că alb-violeții vor trebui să-și facă partida ușoară încă din prima jumătate, pentru ca Predrag Badnjarevic să-și utilizeze apoi în totalitate rotația.

BC Perla Harghitei este a treia echipă din coada clasamentului cu 10 puncte acumulate și o singură victorie, 92-82 cu Dinamo, la începutul lunii. Partida de sâmbătă se joacă la aproape un an de la ultima confruntare directă dintre cele două echipe din sala de la Miercurea Ciuc, pe 26 noiembrie 2011 BC Timișoara impunându-se cu 91-74.

Meciul BC Perla Harghitei – BC Timișoara se va disputa sâmbătă, de la ora 17, în Sala Sporturilor din Miercurea Ciuc.

About Gabriel Toth

Leave a Reply