BC Timișoara luptă pentru titlu la U23 în sala „Constantin Jude”

417787_419626874800407_1070979057_n
După ce la începutul lunii aprilie a organizat Final Four-ul Cupei României, sala „Constantin Jude” va fi, în zilele următoare, gazda unei noi competiții ce se va desfășra cu trofeul pe masă. E vorba despre turneul final al campionatului de U23, acolo unde BC Timișoara va lupta pentru titlul de campioană cu alte cinci formații calificate în această fază.

BC Timișoara și-a încheiat de timpuriu aventura în Liga Națională și în Cupa României, dar chiar și așa, „Leii din Banat” se mai află în cursă pentru un trofeu. E vorba despre titlul de campioană la U23, care se va decide în sala „Constantin Jude”. Turneul final al întrecerii de tineret se va desfășura de vineri și până marți, pentru trofeul suprem urmând a se lupta cele șase formații rămase în competiție, din totalul de 24, câte erau la startul sezonului.

Gazdele de la BC Timișoara se vor lupta pentru titlu cu CSU Sibiu, BC Mureș Târgu Mureș, CSU Ploiești, SCMU Craiova și Dinamo București. Concurența va fi însă una acerbă, Ploieștiul, Dinamo sau Craiova dispunând de tineri extrem de interesanți, în viziunea antrenorului timișorenilor, Cristian Bota.

„Avem avantajul terenului propriu, dar în acelaşi timp suferim din pricina accidentării lui Casian Todorov. Zilele acestea am apucat să ne antrenăm în formulă completă şi sper ca băieţii să fie motivaţi şi să putem aduce o medalie. Ploieştiul, Dinamo şi Craiova sunt adversari foarte puternici, nici Mureşul nu este de neglijat, deci va fi un turneu puternic”, a declarat Cristian Bota, pentru site-ul oficial al clubului timișorean.

Deși ordinea meciurilor nu va fi stabilită decât joi, la ședința tehnică, e cert că BC Timișoara va evolua de fiecare dată în ultimul meci al fiecărei reuniuni, după cum urmează:

*     Vineri, de la 18,30
*     Sâmbătă, de la 19,00
*     Duminică, de la 18,00
*     Luni, de la 16,00
*     Marţi, de la 14,00

About Gabriel Toth

Leave a Reply