În tur, Blănaru & co. au trecut de formația din Balotești cu 4-1 pe arena „Știința” (Foto © titusemanuel.ro)

Fotbaliștii Politehnicii Timișoara au pornit, în această dimineață, pe un nou drum spre sudul țării. Mâine dimineață, de la ora 11:00, alb-violeții vor juca pe terenul echipei CS Balotești, în ultimul meci oficial al sezonului 2016/2017. Timișorenii își doresc să încheie sezonul cu o victorie, într-o partidă în care antrenorul Sorin Brîndescu speră ca oboseala acumulată în ultima săptămână să nu-și spună prea răspicat cuvântul.

Politehnica revine în județul Ilfov, la patru zile după jocul cu Academica Clinceni. Miercuri după-amiază, în etapa intermediară din „B”, alb-violeții s-au ales cu un punct de pe terenul echipei antrenate de Erik Lincar, după ce au fost egalați în cel de-al cincilea minut de prelungire. Imediat după jocul de la Clinceni, delegația polistă s-a întors la Timișoara, unde s-a pregătit timp de două zile, pentru ca, în această dimineață, să se îmbarce din nou în autocar, cu destinația Balotești.

Antrenorul Sorin Brîndescu speră ca elevii săi să nu resimtă foarte pronunțat oboseala acumulată în ultimele zile, cu meciuri, antrenamente și drumuri lungi.

„Noi ne-am dori să câștigăm jocul, dar important e cât de bine am reușit să ne recuperăm după ultimele meciuri. Programul a fost destul de obositor, mai ales că distanțele sunt mari, drumul greu… Sperăm să fim cât mai proaspeți și să câștigăm acest joc. Ne dorim să facem un joc bun, aș fi dorit ca în aceste ultime meciuri să dau credit și unor jucători mai tineri, dar vom vedea duminică dacă e momentul prielnic”, a declarat Sorin Brîndescu.

Pentru ultimul meci al sezonului, tehnicianul polist îi va avea din nou la dispoziție pe cei doi fundași laterali obișnuiți cu primul 11, Radu Motreanu și Carol Taub, ambii suspendați în meciul de miercuri, de la Clinceni.

Partida CS Balotești – Politehnica Timișoara, din etapa a 37-a a Ligii a II-a, va avea loc mâine, de la ora 11:00. Arbitrează această întâlnire Claudiu Marcu (Costanța) la centru, asistat de Petruța Iugulescu (Târgoviște) și Doru Zamfir (Slatina). Rezervă va fi Ionuț Iugulescu (Târgoviște), iar observatori au fost delegați Silviu Ioan (Galați) și Petre Badea (Tulcea).

Leave a Reply